Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla muhabbeti geçmiştir ama Big Mom adasında bariz Alice harikalar diyarında teması var. Tavşan var,kraliçe var,Montdor keza bir elemana benziyor.Kart askerler yerine satranç taşı askerler var.Hikayeyi cidden parça parça hatırlıyorum tam hatırlayan birisi varsa sağlam teoriler çıkabilir.
Ooo güzel cidden. Sınavım olmasa hikayeyi tekrar okur birleştirirdim ama burda yapan çıkar zaten. Cadı nasıl iniyordu orda. Gerçi ayakkabı mıydı neydi. Burda öyle olmaz :) tabiki bu iniş sahnesi gerisi aynı olabilir.Oz büyücüsü olan mıydı bu robot felan vardı
 
Diğer konuda Shiryuu adı geçince aklıma Teach geldi. Daha sonra da Pudding geldi. :/ Niye derseniz açıklayayım.

Teach bildiğiniz gibi KK olmak istiyor. Raftel'i de bulmak istiyor doğal olarak. Bunun için ne lazım peki? Kitabeler ve onu okuyacak kişi. Bu sebepten ötürü Zou'da söylendiği gibi Robin'in peşine düşeceklerdir. Düşmesine düşecek ama bizimkiler Robin'i koruyacaklardır bir şekilde. Robin yoksa Raftel de yok. Ama Oda durur mu? Teach ile bizimkileri bir şekilde Raftel civarlarında karşılaştıracak ve büyük savaşın fitili ateşlenmiş olacak. Bunun olması için de Pudding'i kullanacak.

Hatırlarsanız bu kızın 3. gözü vardı ve bu gözden Bigmom'ın büyük beklentileri var. (Kitabeleri okumak gibi) Bu gözün gücü illaki açılacaktır. Oda boş yere vermedi bu bilgiyi, kesin kullanacaktır bunu. Robin'de avcunu yalayan Teach çareyi Pudding'le bulmuş olacak. Bu kızın misyonu, bu seride var olma amacı budur.

Zaten Teach gelip adayı basacak ve kitabeyi almakla birlikte Bigmom'ı indirecek tarzında bir düşüncem vardı. Benim gibi düşünen başka insanlar da var forumda. Şayet bu dediğim olay gerçekleşirse bu olaydan sonra bir şekilde Pudding'den haberi olabilir bu çakal Teach'in.

Senaryoda farklılıklar illaki olabilir. Robin'in peşine hiç düşmeyebilirler mesela. Lakin genel manasıyla bu tarz bir senaryoyla karşılacağımızı düşünüyorum.
Hatta biraz daha abartayım, bence Pudding Teachin kocası olacak.

Boşver onu benden çarptı bu düşünceyi, ilk dillendiren bendim bu forumda. :artiz: Teach'in gelip adayı basmasından ziyade Pudding kısmı ilgimi çekiyor. Adaya gelmesi zaten beklenen bir şey.
:respect:
 
İşin espirisi Puddingin garip bir kafası var ( üç göz ) Teachin ise garip bir bedeni var. ( Marconun dediğine göre )
Hem Teach hakkında üç meyve teorileri var oradanda üç gözlü kızımıza uydururuz Teachi.
Puddingin de 3 ayrı kişiliği çıksa huyu huyuna suyu suyuna olur diyorsun yani de yok ya pek oturmadı o iş. Üstelik BigMomın düzeni kolay kolay bozulmaz. Gelip zarar vermek başka ama kadın bildiğin apayrı bir ülke inşa etmiş. Daha önce uzun uzun yazmıştım. Bizdekilerde okunmuş kağıt, abdest vs olmasa şimdiye 5-10 kere ölmüşlerdi. Pudding BM ile devam eder yine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık