Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856: Yalancı

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mezarlar yakın diye mi. :( Belki Roger ve Wb. :( Bu arada Roger'ın mezarı nerde la. :(
Roger'ın mezarı yok.

Moria zaten ortalarda çok takılıyor adamları aracılığıyla. Bilgi topluyor sürekli belli ki. Bizimkilerin ittifakına katılıp Kaido'ya dalacaktır o da intikam için. Şimdi de Luffy'ni başının belada olduğunu duydu ve oradan kurtarmaya geldi ki savaşta eksiği olmasın ve Kaido kesin düşsün. Daha önce Lola'nın gölgesine hakimdi ve o gölgeden de Kek adasının detaylarını öğrenmişti, bu yüzden çok rahat girdi içeri.
 
Kapak hikayesi çok ilginç. Bu isteğin sahibi acaba ne içiyor. Şiddet gören yengece makine yapımını isteyen bir takipçi, tanımak isteriz kendisini :)
Noda Skywalker kimdir bilmiyorum ama birçok kapak isteğinde adını görebilirsin. Bana kalırsa Oda'nın kendisi. Star Wars seviyordu zaten. NODA bir de. Kapak çizimleri de epey orjinal.

@hdbfresh Senin bir fikrin var mı?
 
Herkes o adamların Bege-Urouge-Bonney veya Karasakal olduğunu düşünmüş ama Vinsmoke ailesi de olabilirler bence. Ortadaki adamın vücudu Judge'a benziyor sanki. BM'yi kandırmak için içip eğleniyor numarası yapıp BM bunları arkadan vuracakken bunlar BM'yi arkadan vururlar. Tabii böyle bir şey için güçlü birileriyle ittifak kurmuş olmaları lazım. Bölümde Judge'ın uyurken çizildiği karede yüzünün üst kısmı karanlık çizilmiş, gözleri gösterilmemiş. Bu biraz şüphelendirdi beni.


Tabii bu teoriye kıyasla o adamların Bege-Urouge-Bonney olma ihtimali çok daha fazla ve ben Vinsmoke ailesinin BM'nin niyetini anlayamayacak kadar aptal olduğuna inanmak istemiyorum. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık