Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856: Yalancı

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin burda ne işi var arkadaşlar
1. bu noktaya kadar gelicekler ve adada kimsenin haberi olmayacak...dışardan birisi değil kesinlikle ( Sabonun yanındaki kız unuttum adını luffy tehlikede dediğinde dünya isim saydınız ama adada olan birisi olacağı kesin olan karasakalın adamı çıkmıştı ki ) bununda bege oldugu %90
2. daha kaido nun sağ kolu yeni saldırı yapmış denizcilere...hedeflerindeki neden mom olsun ki kaido varken....
 
Gölge benzemese de kidd olabilir o. Hani kaido bunu göndermişti luffyye ders olsun diye. Kidd olsa sevinirim. :)
Kid psikolojik ve fiziksel açıdan çökmüş durumda.

Adam Kaido tarafından yeni pert edilmişken gidip de Bege ile müttefiklik yapması zor. Kid arc sonu ya da ara arcta falan Luffy ile karşılaşır büyük ihtimalle.

Luffy kendisine getirir onu sözleriyle.
 
Su adam katakuri değil. Adama Mont door kes lagalugayi gerzek diyor. Ayrica elinde den den muahi var işte. Aşağıdaki karede yüzü gösterilmiş. :( Mont dor kim katakuriye kes la bebe demek kim. O değil beklentiye girmeyin. Satranç askeri ama düz piyon değil vezir işte daha kıdemli. :(

 
bobini vuran kişilerden biri begedir.. ama diğer novaların olduğunu düşünmüyorum bu arada shiryu, teach de alakasız onların buralarda ne işleri var.. diğer iki adam muhtemelen begenin süvarilerindendir..
 
Su anki sartlarda eger bir surpriz yoksa bege ve ittifagi... ki bence urouge ve bonney olabilir. Obur konuya daha detayli yazdim. Ama hala daha merak ediyorum totoyu nereye yasladilar.

Cunku law cok iyi ozetledi olayi, ya ittifak olucan ya da yonkolara katilacaksin... baska turlu yeni dunyada seni bozuk para diye harcarlar ;)
 
Son düzenleme:
Kapak hikayesi çok ilginç. Bu isteğin sahibi acaba ne içiyor. Şiddet gören yengece makine yapımını isteyen bir takipçi, tanımak isteriz kendisini :)
Pekoms köpekbalıklarına yem oldu diye iyiden iyiye kabullenmişken bizim köpekbalığı Jinbe kendisinin güvende olduğunu bildirdi. Hasır şapkalara 2. deva vefa borcu oldu.
Dışarda yağmurun yağıyor oluşunun arkasında birşey aramak gerekiyormu bilemiyorum. Sürekli yağıyor. Normalde BigMom istese yağmur durur. Şehir eriyip gidicek böyle giderse. Cracker şimdi çıkıp gelse ve zırh yapsa çaya batırılmış bisküviye dönecek. Haliyle pek birşey yapamayacak.
Boyoyo öyle ani suikaste gitmedi bence, Kılıcını çekmiş, ağzı burnu kanamış. Muhtemelen biraz mücadele etmiştir fakat rakip sağlam. Yere düşerken sanjiye saldıran köpekte ona bakıyo.
Sanji tarafında berbat olmuş yemek olayının aynısını annesi içinde yaşamıştı. İkisinde yolda yemeğe köpek saldırıyor ve ikisinde de yemek berbat fakat aldığı tepki olumlu. Normalde sanji rakibe karşı genellikle akıl dolu taktikler uygulayan kişi. Enelin gemiyi bozdu, Enies Lobby de kapıları açmak için makine odasını buldu. normalde bu düştüğü durumdan çıkmanın bi yolunu bulması gerekirdi ve bir süre "numara yapıyor ve planı var" diye düşünmüştüm ama baya bildiğin çaresizmiş.
Adadan firar edeceklerini düşünmüyordum öylede oldu. Seramoniyi batıracaklar orası kesinleşti. Kaçsalar işler asıl o zaman kötüleşirdi. Baratie sorunu, Germa sorunu, Pedronun alınan yaşamının geri iadesi, Kitapta esir tutulanlar, Jinbe'nin korsan tayfası ve adası, Lolanın Babası, Ceasar faktörlerinin tek bir çözümü var. BM'nin düşmesi. Diğer yanda patlayacak olan sandık, Urogue tarafından yenilen ve ayartan ormanında ölüme terk edilen 4. komutan ve Bege faktörleri var. Bm'nin düşmesi çok zor hatta hiç beklemiyorum fakat başka çare de yok gibi. Oda sandıkla BM'yi indirip herkesi trollemezse, geriye BM'yi dövmek kalıyor. Oda kadına şiddete girer ama.
 
Bege ve Bonney Teach in adamları Bobbin i durduranlarda onlar.
Kiddi Kaidou esir aldı Apoo Kaidou nun adamı oldu ve Hawkinsi Oruç reyis kurtardı şuan ikiside yaralı bir şekilde gökyüzü adasında uzanmış yatıyorlar.
Mahkumlar kurtarılacak,o bomba patlayacak,Luffyler düğünü basacak.
Luffyden haki show beklentisi yüksek!
Sanji vs Vinsmokes and Katakuri
Ceaser bizimkilere yardım edecek bu arc olmasada Kaidou arcında işe yarar.
Belki Jimbei ölür bence ölse iyi olur Teach yada BM tarafından.
BM bizimkileri dövecek ama Teach BM yi indirecek BM korsanlarının şeytan meyvesi güçlerini çalacak o fırsattan istifade bizimkiler herkesi kurtaracaklar.
Luffy BM nin gücünü görecek bu şekilde ben yonkou indiremem diyip karamsarlığa düşecek.
En son sahnede Teach yol ponesini,şeytan meyvesi güçlerini çalıp gidecek.
Sonra sahnede yeni Amiralimiz ve Garp gözükecek BM ve tayfasını tutuklayacaklar.
 
Bonney kimsenin adamı değildir. Başta Bonney adam değildir. Kendi hesabına çalışan bir reis bacımızdır.
 
Ortadaki adam İshho gibi Teach gibi paltosunun kollarını kullanmayan biri.Urouge palto kullanmıyor çıplak geziyo adam paso :D Teach içerde ne olduğunu bilmeden bodoslama dalcak bir adam değil o olamaz bence.Denizcilerden bir atak bekliyorum ben.Ordaki İsshoo ,soldaki Bege,sağdaki de Greenbull derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık