Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856: Yalancı

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada ki bu adamın gölgesi olsa zaten silüetinden belli olur.

Bege Pekomsu indirdi Totlandda dedik ki tamam bunun bir bahanesi var Mom şüphelenmez Pekoms Mamanın emrine itaat etmedi o yüzden indirdi diye paçayı yırtar dedik. Sonra bu adam çay partisinden önceki gece Bobbini Mom'un şehrinde vuruyor peki bu güven nereden geliyor? Yanındaki Oruç değil kendi adamlarından mı geliyor bu güven? :D
Bu adamın sağında yani ortasında duran adam denizci olamayacağına göre o cüsseye iriliğe en çok Teach oturuyor.
Paltosunun kollar dışarıda eller içeride şapkası takılı ve adayı basmak için nedeni olan birisi yani Teach.
Teachin korsanlar kralı olmak istediğini ve her şeyi planladığını biliyoruz. Bu adam Wbnin gemisindeyken bile almış olabilir ponelerin kimin elinde olduğu bilgisini hatta 4.süde Wb'dedir ve onu da yami yami ile birlikte yürütmüştür kim bilir?
Bu adam fırsatçı arkadaşlar plancı projeci. Kaidodaki poneyi almaya gider mi bu adam? Gider ama planını yapar projesini kurar fırsatını bekler tıpkı şuan ki gibi.
Düğün töreni + çay partisi anında Teach ortaya çıkar Vinsmokeleri de yanına alır poneyi alır sonra Vinsmokeler bayraklarına Karasakalın işaretini ekler Kuzeyi ele geçirirler vb. böyle işler yüksek ihtimal.
Shanksın Ace ile konuştuğu yerde kar yağıyordu Kuzeyde Shanksın bölgesidir oradanda Shanks vs. Teach bağlanır bla bla bla.

Dışardan biri girse Teach misal Big Mom'ın anında haberi olur. Ortalığı ayağa kaldırmadan dışardan kimsenin gelme ihtimali yok. O yüzden ordaki adam Bege :D Zaten adada takılıyordu.
Bege kalesinin içine almıştır yüksek ihtimal o sayede girmiştir içeriye.
 
Nami nin tecavüz meselesinin ortaya atılması iyi oldu. Yakalanacağını sanmıyorum ama bir şekilde Sanji'yi ezmek için kendileri söylerlerse Sanji'den bir öfke modu görebiliriz.

Ekleme : sağdaki ortadakinden bariz şekilde kısa duruyor. Açıyla ilgili bi yanılma yoksa o Teach - Shiryuu ikilisi olamaz.
Ortadakinin Teach olma ihtimali varda sağdakinin Shiryu olma ihtimali dediğin gibi düşük.
Ama sağdaki eleman biraz sola doğru dönük ve önde yürüyor gibi belki dediğin gibi açı farkıdır.
 
Usopp ile Luffy delikanlı gibi dövüştü, ona rağmen bu muamele çekildi herife Enies Loby'deki başarılarının üstüne. Sanji şerefsiz ailesi için.
Luffy'nin ağzını burnunu kırdı düşman hattında. Zamanında "Sanji olmasa abileri döverdi Luffy'i :'(" diye bir anlam getiriliyordu. Ya şimdi?
Vallahi Sanji her şeyi eline yüzüne bulaştırdı. Bir de gelip özür dileyeceğine ben dönmeyeceğim diyor. Suç Sanji'nin değil, özür dilemeden kabullenen Luffy'nin. Zoro olsa "Korsancılık oyunu mu lan bu pezo" deyip tayfayı terk etmiş olabilirdi. Birebir dediği şeylere uyuyor dedikleri, Sanji de bunun farkında.
Aydın sen bari yapma allasen kanka, adamın orda nasıl perişan olduğu belli değil mi? Yüzüne bakamıyor Luffy'nin. Sırf hatasının büyüklüğünden o çok sevdiği tayfasına bile gelmiyim diyor. Böyle adamlık görüldü mü seride daha önce? Olaylara şu açıdan bak. Zoro olsa Sanji yerine. Tehlikede olan Kuina olsa Zoro da aynısı yapardı. Yani bu bölümle benim anladığım Sanji adamın dibidir. Helal olsun. Pişmanlığından yüzüne bakamadı kaptanının, tayfa üyelerini haketmiyorum artık diyerekten gelmiyim dedi. Adamın dibi bence.
 
Oruç, Bege, Bonney > Big Mom
Kid, Apoo, Hawkins > Shanks
Luffy, Law, Zoro > Kaido
şeklinde olsaydı devirmeler ne tatlı olurdu. Süperleri aktif görmek istiyoruz artık, geri ver itibarlarını şu adamlara Oda!
 
Ben vinsmokeların klon askerlerini gördüğümden beri bu kadar rahat olmalarına kıllanıyorum. Sadece Reijju'nun hareket ve tavırları her şeyin BM'nin planına göre gittiğini belirtiyor onun dışında judge falan ölünce başka bir yerden aynı karakterler çıkıp
"onlar klondu BM gerçekten buraya bizzat gelecek kadar aptal olduğumu mu sandın?"
demesini bekliyorum nedense.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık