Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 855: Guruldayan Mide

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel soru, poneglyph'lere ruh koysa taşlar zaten dile gelip kendiliğinden anlatabilirdi yazanları, okuma derdi kalmayabilirdi böylece. Ben olsam kesin denerdim, denememiş olması garip olur, denediyse ve olmadıysa o da ayrı bi garip durum öte yandan..
Taşları görmediğimiz için konuşup konuşmadıklarını bilemeyiz fakat ikinci ihtimal daha kuvvetli.
Dile gelip konuşsalardı işe yarasaydı Puddingin gözünün gücünü beklemezdi.
Denemiştir bence ve işe yaramadıysa yüksek ihtimal Poneler canlı taşlar olabilir , vivre kart gibi. Canlı varlıklara ruh koyamıyor çünkü , eğer koyduğu halde işe yaramadıysa daha da ilginç olur.

Vivre kart gibi yaşayan taşlar ise ruhlarını alabilir tabi bunu yapacağını sanmıyorum. Taşlara çok önem veriyor çünkü.
 
Poneglifler deniz taşı gibi özel yapım taşlardır. Bu yüzden ruh koyması ise yaramamıştır.
 
Poneglifler deniz taşı gibi özel yapım taşlardır. Bu yüzden ruh koyması ise yaramamıştır.
Bence alakası yok. Deniz taşlarına ruh koyamadığını bile bilmiyoruz.
Kadının gücü net bir şekilde açıklandı cansız nesnelere ruh koyabiliyor, özel ya da normal ayırt etmiyor.
 
Bobbin meselesi olmamış :( .Yonjiydi galiba tam hatırlamıyorum Öfkeli Ordu tanıtılırken:Tutumlu Bobin,Katip Mont Dor ,Şeytan leydi Amande...Ödüllerinin toplamı o kadar fazla ki matematiğim yetmiyor tarzı bir cümle kuruyor. İlk saydığı isimde Bobbin :( Yani düz çıkarım bu üçlü o an bulunan ordunun en yüksek 3 ödüllü isim. Ya amandenin mont dorun ödülleri falan fazla yada Luffynin ödülünün 500 m olduğundan haberleri yok :(

Bunun dışında dikkatimi çeken bir diğer mesele Fil taşı olması bobbinin. Sweet commanderlar dışındaki etkili elemanlardan hepsi bir taşı temsil ediyor olabilir. Şu kral Baum muydu neydi mesela dikkatimi çekti. Şah gibi pasif bir rolde.Puding Queen yani vezir olabilir yine.Neyse şu teorimsi şey kenarda dursun.

Napoleon gözlerinden lazer atar demiştik kılıç çekti oda güzel :D .Mom inanılmaz güçlü bir isim her seferinde belirginleşiyor. İddiayı kaybettik adminin gazına geldik yapacak bir şey yok. Fakat bu arc burada bitmez,daha bomba olaylar göreceğiz kesinlikle.
 
Deniz taşına meyve yeteneği etki etmez. Haliyle meyvesiyle ruhta koyamaz.
Bak denizin içinde ya da kairoseki ile etkisiz hale getirilmiş meyve kullanıcılarının meyve gücünü kaybetmediğine dair bir çok tespit var. Bunların en güçlü örneği ise Arlong Parkta havuzun dibinde kalan Luffy'nin kafası Sanji tarafından yüzeye çıkarılıyor. Ya da Robinin Balık Adam adasına giderken gemiyi kayaya çarpmamak için meyve yeteneğini kullanıyor. Gene Luffy Balık Adam adasına giderken denizin içinde g3 kullanıyor.
Dediğin gibi deniz taşı ya da deniz suyu meyve yeteneğini iptal etseydi yukarıda verdiğim örneklerin hiç biri gerçekleşmezdi. Cansız varlıksa mutlaka yeteneği de işliyordur.
 
Yonkou da 3 haki olmayacak da brook da mı olacak Mahir ?
BBde de haki yok. Yonko olmak için İlla haki olması şart deģil, zaten karakterler bu aćıklarını başka yollarla kapatmaya çalışiyorlar. BB misal sırf bü yüzden Yami Yami yiyor üstüne Gura Gurayı hacılıyor. BMde bence aynı bu şekilde. Haki yani Ruh Irade yeteneģi yok ama hatun ne yapmış Ruh meyvesi yemiş aćıgı kapatmış yani. Logia mevzuu desen yanında elektrik + ateş var. Bu iki elementle bütün logiaların antisini bulur bu hatun. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık