Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari benim attığım sayfayı atma :( Yüzsüz ya birde kendi bulmuş gibi atıyor :(

İlk olarak Oda 2 sine 1 px i layık görmüş ki öyle çizmiş.
Bak yerde kim 2-80 yatıyor. Law 2 adım atana kadar px Kidin tayfadan birini harcamış bile.
Kendin atsaydın o zaman direkt, hatanı düzeltseydin. Ortada senin iddia ettiğin gibi Law , Kid artı tayfalarının 1 px aldıkları bir durum yok kusura bakma da. Tayfadan birini harcaması bunların toplamının anca bir pasifista ettiğini göstermez. Tayfadan birini harcar, ötekini harcar, karşısına Kid gelip adam akıllı saldırınca düşüp kalır. Aksini ispatlayabilir misin?
 
Kendin atsaydın o zaman direkte hatanı düzeltseydin. Ortada senin iddia ettiğin gibi Law , Kid artı tayfalarının 1 px alamadıkları bir durum yok kusura bakma da. Tayfadan birini harcaması bunların toplamının anca bir pasifista ettiğini göstermez. Tayfadan birini harcar, ötekini harcar, karşısına Kid gelip adam akıllı saldırınca düşüp kalır. Aksini ispatlayabilir misin?
Ben 1 px alamadılar mı demişim alla alla nerde demişim :S
 
Bari benim attığım sayfayı atma :( Yüzsüz ya birde kendi bulmuş gibi atıyor :(

İlk olarak Oda 2 sine 1 px i layık görmüş ki öyle çizmiş.
Bak yerde kim 2-80 yatıyor. Law 2 adım atana kadar px Kidin tayfadan birini harcamış bile.
Güzel atmışsın da yerde yatan kim bilir kim? Bizim tayfa gibi bilindik değil ki diğerleri. İsimsiz sıradan bir adam bile olabilir.
 
Caribou ve kardeşi yeni çağın çaylaklarının ne kadar güçlü olduklarını vurgulamak için ödülleri 210-190. Caribou gene güçlü karakterdir yani logia olduğundan. Ama dayanıklılık yok, hakiye karşı bir tecrübesi yok. Sanji döver Caribou'yu ama bir yere dikkat çekeyim Caribou'da tayfadan Luffy, Zoro ve Sanji hariç herkesi yener :good: Çünkü hakileri yok. Kısaca en ezik logia gücü 210 milyon ediyor.
Shanks'la dalga geçen bir dağ haydutu vardı, hatırlarsın. Ödülü 8 milyondu :) İşte East Blue'nun ödülleri olan 8,16, 20 milyonlar Grand Line ve serinin ilk yarısı için ne kadar komik rakamlarsa 200 altı ödüller de yeni dünya için o kadar komik. Dolayısıyla Caribou dediğin adam çöp. Serinin ana güç unsurlarının başında gelen bir etmenden haberi yok Caribou'nun, ne gücü ? :( Sanji'nin belki iki atmaya üşeneceği bir adam kendisinden yüksek ödüllü ve sen bu adama güçlü diyorsun. İlginç. Ödül konusunda seni yanıltabilecek bir sürü örnek verilebilir. O yüzden bu konunun üzerinde bu kadar durma bence. Naçizane tavsiyem. Sonradan yanıldığını göreceksin çünkü. (garanti veriyorum)
 
Gene mi Dof :( Nasıl ordan buraya geldin :(



Rica ederim her zaman :)
Bilinen bir şey kabul görmezken yerde yatan adama fal bakmaya gerek yok. Px konusunda ise Kid ve Law tarafı ne kadar zorlandı bilmiyoruz. Belki Luffy'ye göre rahat geçtiler. Kid daha avantajlı mevye olarak Px karşısında.

İlk yarı için verilen mesaj bence net Kid ne kadar sivilde öldürse ödülü yüksek yapmayabilirdi. Luffy'den önde biri var dedi bana göre Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık