Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ivankov Luffy'i Dragon'un oğlu olduğu için kurtarmadı, operasyon başladıktan sonra oğlu olduğunu öğrendi.
Hormon tedavisinden sonra öğreniyor, nereden bilsin İvankov oğlu olduğunu.
 
Daha önce de söyledim eşit demeyeceksin unvana takiliyorsan ve Shanks'in kesin o sınıfta olduğunu savunuyorsan. Mihawk, üstün diyeceksin. Sonra da Shanks'tan üstün olan adamın hangi akla hizmet WB ile arasindaki farkı ölçtüğünü, neden o varken Kaido en güçlü olarak anılıyor sorularının cevabını vereceksin. Yok eşit diyorsan, bu sorulara yanıt veremiyorsan ortada bir gariplik olduğunu ve unvandan Shanks'tan üstünlüğü cikmayabilecegini, Shanks'in ondan üstün olabileceğini kabul edeceksin. (Yazdıklarım geneldir)
Güzel soru.
 
Dünyanın en iyi kılıç ustası: Örneğin; Rayleigh.

Birbirleriyle eşit güçte olan iki kılıç ustası: Mihawk ve Shanks.

Mihawk ve Shanks'ın amaçları farklı. Biri(Mihawk), ''Dünyanın En İyi Kılıç Ustası'' unvanını almak istiyor, diğeri(Shanks), kendisine bir tayfa toplayıp denizlerde özgürce dolaşmak vs. istiyor.[Shanks'ın amacını bilmediğimizden dolayı örnek bir şey yazdım.]

Mihawk, Rayleigh'i yenerek unvanı ele geçiriyor ve amacına ulaşıyor.

Shanks, tayfasını topluyor, yonkou oluyor ve amacına ulaşıyor ya da amacı doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor.

Mihawk'ın, tayfa toplamak, yonkou olmak ya da One Piece'i bulmak gibi bir amacı olmadığını düşünmek sanırım mantıklı olacaktır. Amacını gerçekleştirdiği için kenara çekiliyor. (Yine de, Mihawk'ın şuan bir amacı olup olmadığı kesin olarak bilinmediğinden, bu da bir varsayımdır.)

Shanks'ın, ''Dünyanın En İyi Kılıç Ustası'' unvanını Mihawk'tan almak gibi bir amacı olmadığını düşünmek de sanırım mantıklı olacaktır. Eskiden bu unvanı elde etme amacı varsa bile, şuanda yok gibi gözüküyor. Öyle bir amacı olsaydı, Mihawk adasına geldiğinde, Mihawk'a sormak yerine kendisi düello teklif ederdi.

Mihawk ''dünyanın en iyi kılıç ustası'' unvanına sahip olduğu ve Shanks da kılıç ustası olduğu halde Mihawk ile Shanks eşit güçte olabilirler. Şu saatten sonra Shanks unvanı istese bile, düello sonuçsuz kalacağı için unvanı elde edemeyecektir. Ki böyle bir isteği olmadığını düşünmenin daha mantıklı olduğunu söylemiştim. Belki de unvanı istememesinin nedeni eşit güçte olduklarını bilmesi dahi olabilir. Bu da bir ihtimaldir.

Bu senaryo göz önüne alındığında; Databook'ta geçen '' Shanks kılıç ustalığında en üst seviyededir fakat Mihawk 1 numaradır.'' bilgisi de mantığa oturmuş oluyor. Yani eşit güçte oldukları halde Mihawk 1 numara, Shanks ise değil.
 
Son düzenleme:
O zaman
Wb>roger
mihawk >roger
Mihawk >Rayleigh
Wb>mihawk
Roger>Rayleigh

Mihawk=Buggy

veee WB> Buggy >Roger,Rayleigh

o ondan güçlü bu ünvanı alamız öyle değil böyle....

Hikayeye odaklanacağınıza...
Öyle bir toeri atmışsın ki ortaya bu matematik tarihinde çözülemeyen probemler arasına girebilir :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık