Luffy kimleri kimler aldı Bigmom mu alamyacak, Shiki devirmiş çocukBir ara şaka maka Luffy, Big Mom'ı alır diyen kişiler vardı bu forumda. Gece gece yüzümde bir tebessüm ile kahvemi yudumladım.
Sistem belli. Luffy, Kaido'ya vuracak sonra Kaido vuracakken Law yer değişimi yapacak ve Marco dayak yiyecek. Law tekrar yer değiştirecek Lufy yine vuracak. Marco dayaktan ölür, Law enerji kaybından en son Lufy de iman gücüyle Kaido'yu döver.Wano'da harika üçlü bunlar.
Yani Kaido dövüşünde de mi yardım alacak, teke tek kapışmayacak diyorsun?Sistem belli. Luffy, Kaido'ya vuracak sonra Kaido vuracakken Law yer değişimi yapacak ve Marco dayak yiyecek. Law tekrar yer değiştirecek Lufy yine vuracak. Marco dayaktan ölür, Law enerji kaybından en son Lufy de iman gücüyle Kaido'yu döver.
Luffy teke tekte alıyorsa zaten seri biter. En güçlü olur. Ama sistem güzel değil mi? Gönül ister ki Kaido'ya 5-6 nova beraber dalsın, 1-2 si ölsün.Yani Kaido dövüşünde de mi yardım alacak, teke tek kapışmayacak diyorsun?
Kuzan aynı kefeye koyuyor.Amiralleri gönderin diye çoğul konuşuyor tek bir amiralden %100 emin olsa der mi bunu bir sor kendine.Senin ki fanlık değil bunu anladım. Sen ilah etmişsin Dof'u. Dof ile Kizaru'yu aynı kefeye koyman trajikomik cidden.
O yüzden mi Mihawk Daz Bones'u, Ivankov'un adamlarını doğrayıp doğrayıp geçiyordu...Vista Mihawk akainu gibi davranmadığı için onu durdurabildi..
Yoo dalga geçmek ne haddime. Senşn hakkında söylediklerimde ciddiydim. Sen fan değilsin ilah etmişsin adamı. Kuzan'ı alır sana göre, Fuji'yi alır. Yonkou ayarı birisi sana göre Dof. Bunlar cidden düşünce olarak fanlığın ötesinde. Yani söylediklerimde ciddiydim, dalga geçmek benim haddime değil.Kuzan aynı kefeye koyuyor.Amiralleri gönderin diye çoğul konuşuyor tek bir amiralden %100 emin olsa der mi bunu bir sor kendine.
Yani diyorsun aynı kefeye bile konulamayacak adama mangaka 150 - 200 civarı bölüm harcadı öyle düşürttü.Hemde yonko öncesi.Veriler ortada ama sen dalga geçmene bak tabii eğlenceli oluyor.