Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çocukken Yaptığımız Yaramazlıklar

Boyle Konular Forumda Olmali mi ?

  • Evet, hem egleniyoruz , guluyoruz.

    Kullanılan: 54 81.8%
  • Hayir, Ne Gerek var

    Kullanılan: 12 18.2%

  • Kullanılan toplam oy
    66
Hoşuma gidiyor. Haşere bir delikanlıydım ben gençken cınıms :(
He bu arada yeni mi yapıyon bilmiyom. Artık her mesajınanın sonunana ahahahahah yazıyon bilmem itici geliyor bana sebepsiz yapmasan sevinirim smiley kullansana.
Bu sefer ciddi anlamda güldüm ya ondan kullandım. Ulan arkadaş gülme şeklime biöe6mir karışacaksın :(
 
Basket potasından kafa üstü düştüm. Zor ayılttılardı. Dolabın tepesinden aşağı uçmuştum bide düşerken başıma çivi girmişti. Kaşım da hala dikişin izi duruyor.
 
Son düzenleme:
Hadi bhr tane daha anlatiyim Taisho'yu daha net tanıyın.
Arkadaşların yazlığına gitmiştik falan fistan. Şakalar olur ya tutmasaydım düşüyordun tarzı elime bir sopa geçmişti. Arkadaşa vurur gibi yapacağdim ama ucunda çivi varmış kafasına girdi. Daha 6 yaşındayım çocuk kan revan içinde kaldı. Korkudan altıma sıçacam. Birde ailenin tek oğlu kiymetli anası babasi harbiden üstüne titriyorlardi. Tetenoz aşıları dikişler hala daha izi var kafasında. Bir daha gorusturmedilerdi oğullarıyla. :( Neyse sonradan tesadüf ki dershanede karşılaştık falan. Arayı kapattık. Ama her zaman hatırlatır kafasini yardığımı. Karpuz gibi 2ye yardıydım çünkü. :( Neyse buda böyle bir anımdır. Daha sayko şeylerimde varda bi ara belki anlatırım. :(
 
Terlikle cam kırmışlığım var. Kaç sene önce millet en son ben vurdum diye bi oyun uydurmuştu. Teyze oğlu da nerden öğrendiyse öğrenmiş bunu bana vurdu baktım koşuyor. Son umut ayağımdaki terliği gelişine fırlattım. Gerisi malum cam çerceve aşağı indi. Geçen baktım 10 sene sonra tamir ettirmişler :good:
Basket potasından kafa üstü düştüm. Zor ayılttılardı. Dolabın tepesinden aşağı uçmuştum bide düşerken başıma çivi girmişti. Kaşım da hala dikişin izi duruyor.
Çocukluğunu merak ettim.
 
Evin içinde roket ateşlediğim için halıyı yakmıştım.

Bir de kışın balkonda biriken karı olabilecek maksimum sertlikte bir kar 'güllesine' çevirip arabalara atıyorduk. Bir arabanın camını çatlatmıştım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık