Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850: Umut Işığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cracker dövüşü dayanak olamazmış. Ne olur peki? Hasarsız yerden yere çarpsaydı olurdu ama. :( Yemin ediyorum millet Luffy'den soğusun diye para almış gibi konuşuyorsunuz.
Luffy, Doflamingo'ya gelene kadar 1000 kişiden ayar yedi. Ha onları hesaba katsan Dof Luffy'ye tek atardı. G4 ile dağa taşa vurmadı mı Dof'u? Önceki dövüşleri hesaba katsak imkansızdı bu.

Luffy son arc bossu dövüşüne kadar her şeyini koyar mı? Koymaz. İnsanlar ölecek olsa bile koymaz.

Luffy'nin sakladığı şeyler var mı? Var.

Yeterli sanırım.
 
La biz Zoro haterı falan değilmişiz ha onu anladım.Her hafta bölüm yorumlarında karakterin her hareketine kulp bulup kin kusuyorlar.Şaşmaz.Fandan çok haterlar daha itici.
 
Kesinlikle arc'ın en iyi bölümüydü. One Piece dediğin böyle olur işte.

Bu arc boyunca Luffy ve Sanji'den soğumuştum(Özellikle Sanji'den.) Bu bölümde Luffy uzun zaman sonra takdirimi kazandı. Kollarından vazgeçmesi güzel bir hareketti. Sanji ise kendinden soğutmaya devam ediyor. Hiç üzülmüyorum içinde bulunduğu duruma. Zou'dan beri söylüyorum Sanji'nin hata yaptığını. Oda-sensei de bu bölümde bize bunu açıkça gösterdi. Düğünde katliam planlayan bir Pudding var. Bunları öldüren Zeff'i de öldürür. Hatta belki öldürmüştür bile. Yani tayfa boşuna riske girmiş olacak. Bu kadar zayıf durursan, şimdi olmasa bile bir yerde kırılırsın. Özellikle Sanji'nin bunu kavraması açısından böyle bir felaket gerekiyormuş demek ki.
 
La biz Zoro haterı falan değilmişiz ha onu anladım.Her hafta bölüm yorumlarında karakterin her hareketine kulp bulup kin kusuyorlar.Şaşmaz.Fandan çok haterlar daha itici.
Zoro bir kelime etti diye neler yaptınız :D 100 sayfa yorumdan 80'ı adam olmadığıyla ilgiliydi :artiz:
Biz sizin gibi değiliz tabi Sanji'nin adamlığını sorgulamıyoruz :a:
 
Zoro adamdır ve mantıklı biri olmuş . En azından yeni dünyanın şakası yok öğrenmiş.

Şu an BigMom o kafeste ikisinide öldürebilir.
 
Bölüm gayet güzeldi ancak luffy hapisten çıkana kadar çok iyi oyu vermicem.:D:D:D
puding konusu hala benim için muamma niye sonunda ağlıyordu bu kız? luffyle konuştuktan sonra ağlıyordur bu söyledikleri çok saçma orada onları söyleyip niye ağlıyor.Pedro adamın dibi ülkemi kurtardılar diye ölümüne savaşıyor geri dönmemek pahasına sanji ise tayfaya güvenmediğinden midir nedir sürekli saçma sapan kararlar alıp duruyor.Tayfa hiç mi bir şey yapmadı da adam bütün umudunu puding ve kardeşinde buluyor.Sanji luffin ayağına kapansa yeridir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık