Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850: Umut Işığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm harbiden çok çok iyi sebepleri saymama gerek yok tabiki. Sadece bu Pudding malı niye bütün planı hem Luffy'lere hem Reiju'ya açıklıyor. Ne la bu kibir anlamadım gitti şu kötüleri de. Bunları açıkladığına göre artık gerçekleşmesine imkan yok o planın. Luffy'leri de Choppi ve Davşan kurtarır. Sonra ver elini dayak. Bence Sanjini kardeşleri ya ölücek yada iyi olacaklar başka çaresi kalmadı. Mom hala düşmez diyorum. Çünkü acayip güçlü bir organizasyona sahip. Ve arc erken biteceği için ben düşmez demiyorum yoksa her şey düşmesine göre ayarlanmış la. Tek güvencem seneye reverie ve Wano'ya girecem demiş olması.
 
uzun zaman sonra hiç düşünmeden cok iyiye bastım :D

- puddingin olayı sanjiye resmen zaten yıldırım carpmısa cevirmiştir.

- luffy cok ciddileşti. alayına gider bu saatten sonra, sanjide cıldırma modunda üstüne birde bege, vinsmokelar ve jinbeiyi eklersek, linlin düşmese bile cok kötü bir hale düsürülecek ve bizimkiler bu adadan cıkacak belli oldu.

ben e.odanın yerinde olsam bizimkiler burdan kacırır. teachi linline cöktürtürüm. bos kalan yonko koltugu içinde halk hasırsapkaları haykırsın :D

- sonra tamagonun ve pekomsun ödüllere bakarsak, gercekten yonko inmesi uzak duruyor. yonkolar ve tayfaları cok güclüler. bir yonkonun gücü gercekten olaganüstü.

- en nihayetindede pedro-sama... :cool: valla uzun zamandır böyle adamın hammaddesi görmemiştim. mink olarak e.oda carrotu bize yamadı gibi duruyor ama keske jinbeiyle birlikte pedroda gelse. tayfa o zaman saglam olur.
Sonunda benimle aynı fikirde olan birini buldum "BigMam iddaalarında" BM nin ineceğini hemde BlackBeard tarafından ineceği iddaasında bulundum bakalım.
 
Puding'in seviyeyi merak ettim şimdi, bayağı sakat bir tip. Acaba komutanlar kadar var mıdır ? Ayrıca sol üstteki ironi mükemmel :D:D

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık