Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız, bu k.haki ne ise yarar? Ossaann sen cok güjjjlüsün derken iyi de neden asil lazım olan yerde fark edilmiyor bu seviye?
Bu k. haki hiç bir işe yaramıyor, yalan dolan. Kız kişilikli falan olsa anlardım ama çok iyi rol yapıyormuş. Rol yapan biri içten kötülüğünü falan saklayamaz. Luffy gibi milletin temiz kalpliliğini gören biri nasıl çözemiyor. Hadi sanji kız gördü mü, kendini kaybediyor diyelim ama ya Luffy'de k. hakisi yerlerde ya da yok.
 
Bölüm bir gelsin hele ona göre Puding konusunda kafam netlik kazanacak. Hala inanamıyorum Puding'in kötü olduğuna. Umarım kendince düğünü bozmak için luffy'lere öyle söyleyip Reiju'ya saldırmıştır.
 
Birçok kişi adadan kaçarlar falan diyor da Sanjinin kelepçelerinin anahtarı Big-Mom'da, ona nasıl bir çözüm getireceksiniz?

Kaçaçaklarını düşünenlerin aksine Mom'ın düşmesi durumu daha makul görünüyor.
 
Ulan 800 bölümdür tayfada olan karakteri 3 bölümdür ortalarda olan karaktere değişiyosun.Sanji buralarda şovunu yapınca aklımdasın nickini unutabilirim ama avatarın aklımda.
Avatarları karıştırma, carrot'a dokunma yani. Sanji tesadüf eseri öğrenmese yalan olacaktı ama hala beklediğimizi vermedi. Puding'de de aynı düşünmüşüz hep. O niye gerçek yüzünü ortaya çıkardı ki, iyi rol yapan biri sonuna kadar oynardı.

Sanji Puding'i dövsün hatta kafasını direkt beton zemine gömüp sürüklesin. Duvardan duvara atsın. Reiju'ya kalkan eller kırılsın. Hem kadın fobisini yener hemde ben rahatlarım. Puding'in elbiselerini parçalayıp Mom'ın önüne atsın.
 
3 gözlü şeytan seni, ayrıca bu kızın çok dehşet yetenekleri çıkabilir. O başındaki 3.gözle neler neler yapabilir kestiremiyorum.
 
Puddingte dehşet bir güç cıkacağını söylemiştim. Ama bu kadar şeytansi bir plani oldugunu düşünemedim
 
Birçok kişi adadan kaçarlar falan diyor da Sanjinin kelepçelerinin anahtarı Big-Mom'da, ona nasıl bir çözüm getireceksiniz?

Kaçaçaklarını düşünenlerin aksine Mom'ın düşmesi durumu daha makul görünüyor.
Daha da önemlisi Zeff'i nasıl koruyacaklar? Kelepçeden bir şekilde kurtulur Sanji o önemli değil de Zeff kısmı sıkıntı. 2017'de başka arclara geçilecekmiş. Mom nasıl inecek bu durumda?
 
Herkes kızıl düğün temasını düşünüyor Vinsmoke ailesi için ama hadi tam tersi olursa dostlar. Yani Big Mom için bir kızıl düğün olabilir. Düğünde erkek tarafıda olacak mutlaka. Davetlilerin içinde Germa Muttefikleri de bulunacak. Oyle olursa Germa muttefikleri+Germa+Luffy tarafı+Güneş Korsanları+Birde Big Mom a ihanet edecek olanlar olursa Bege vb. Adamlar Big Mom'ın düşmesi saglanabilir.
Big Mom Vinsmoke ları cevreledim simdi derken kendisi cevrelendiyse eğer o zaman mukemmel bir senaryo olabilir.
Bu arada BM bu yüzden dugunden sonra affederim gidebilirsiniz ben kızmam boyle seylere diyor. Düğün olmayacak da ondan rahatmış bu kadar. Ben kindar birisi bekliyordum. Ki öyle de olacak gibi.
Yonkounun kisiliklerini şöyle hayal etmiştim. Wb-Bağışlayıcı, Shanks-Adaletli, Kaido-Gaddar, BM-Kindar diger 3 u tuttu gibiydi BM de yanildim herhalde diyordum. Ama gercekten de kindar birisi cikacak gibi. Bakalım göreceğiz
 
Ben o kadar Pudding'e inanmıştım ama resmen duygularımla oynadı. Yalnız Lufy, Mom'a yardım edecek, onlar dost olacak falan diyen kalmaz, sanırım. Germa bu kadar güçlü mü de Mom bu kadar gizli iş çevirmiş. Dof'a kızarlar birde gizli iş yapıyor diye, yonkou ama ondan aşağı değil.
Dof gibi soylu asil biriyle bu çapul BM'yi bir tutma. BM gözümden düştü. Ayrıca kefaretimi çekmeye hazırım. Ama sizin dediğiniz gibi olacak herhalde bu arc Big Mom düşer.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık