Hoydaaaaa sonunda istediğim kıvama geldi arc BM düşmicek diyenlerin yan geldik demelerini duyar gibiyim asdadasfghjk
Düşmez. Arc'ın kısa süreceğini düşünürsek komutanlarin inmesine bile 3-5 bölüm ayirmasi lazim. Söylemlerle uyuşmuyor yani, kaos çıkartıp kaçacaklar gibi.Hoydaaaaa sonunda istediğim kıvama geldi arc BM düşmicek diyenlerin yan geldik demelerini duyar gibiyim asdadasfghjk
Mom'ı gram sevmedim. Ne bileyim, yonkou nedir nasıl olur Wb'de gördük. Kadın Sanji'ye söz veriyor falan ama bildiğin kumpas kuran biri çıktı. Luffy bunun ağzını yüzünü dağıtsın. Bu arc daha da Luffy yok yardım aldı şöyle dövdü demeyeceğim. Vur ağzına ağzına vur diyeceğim. Böyle kalleş yonkou mu olur?Dof gibi soylu asil biriyle bu çapul BM'yi bir tutma. BM gözümden düştü. Ayrıca kefaretimi çekmeye hazırım. Ama sizin dediğiniz gibi olacak herhalde bu arc Big Mom düşer.
Aynen. Big Mom'dan bir cacık olmaz. Gördüğümüz Yonkou içinde harbiden kendisine Baba denilmesini hakedecek biriymiş WB. Shanks ile Kaido'da bu konuda yine o tarz biri gibi duruyor.Mom'ı gram sevmedim. Ne bileyim, yonkou nedir nasıl olur Wb'de gördük. Kadın Sanji'ye söz veriyor falan ama bildiğin kumpas kuran biri çıktı. Luffy bunun ağzını yüzünü dağıtsın. Bu arc daha da Luffy yok yardım aldı şöyle dövdü demeyeceğim. Vur ağzına ağzına vur diyeceğim. Böyle kalleş yonkou mu olur?