Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten ben Ace'in meyvesi için güçlü diyorum. Logialar ayrı bir seviye. Öyle tekniklere de ihtiyaçları yok. Kendilerine yük binidirecek tekniklere. Ben Ace için güçsüz de demiyorum potansiyelsizde.

Ama siz Ace'in karşısında da sanki serinin başındaki Luffy var sanıyorsunuz. Bu arc anlarız neymiş Luffy.
Ace in meyvesine guclu dedin orda kaybettin tarzi bir cumle okudum mesajinda ama belki baskasinindir.Luffy nin ne oldugunu gayet anladik ya iste.Doffu indirdi geldi Cracker i indirdi yonkou bas adamlari ile mucadele edip yenebilen bir adam Luffy.

Senin de unuttugun kisim Ace in Wb korsanlarinin tumen komutani oldugu ve dolayli yoldan Ace in gelecekteki Wb korsanlarinin basi olacagi.Sen Ace in Doff ve Cracker ile kapisip ezilecegini mi dusunuyorsun ? Bence gayet kafa kafaya dovusur bu adamlarla.Ha yenilirnyener bilemem ama Ace su anki Luffy ile asagi yukari denktir.
 
Ananın hayaliyle seri sonu ırklar kardeşliği paralel olduğu için bu arc düşmeyeceğini ama çok kızdırılıp kaçacaklarını düşünmeye başladım.Hatta olayları tatlıya bağlarsa mangaka şaşırmam.Mom borçlu kalıp affedebilir.

Bu konu hala açıklığa kavuşturulmadı sanırım yanılmıyorsam.
Çoğu hapishane kaçkını gibi. Tiç buraya da uğrayıp 1-2 adam alır belki :D


Bundan ne anlamalıyım bilmiyorum :D
 
Weewle değil, o resim punk hazarddan yani seride 20 güne filan geliyor taş çatlasa herhalde yeterince açıktır o olmadığı. Belki vegapunk yapımı olabilir weewel maksimum o çıkar bana göre.
 
O buz Aokiji Akainu dövüşünden değil miydi.
Labarutarın içindeydi diye hatırlıyorum. Yani mahzen gibi bişi de olabilir.


Boşversene. :(

Zaman atlaması süresince hem WB tayfasına bela olmuş, hem ödül almış falan. Üç beş günlük iş değil gibi duruyor. Vikiye bak istersen, belki de ben yanılıyorumdur. :(
Zaman belirtildiğini hatırlamıyorum ben :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık