Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yonkolari deli gibi övenler, iki üç amiralle aynı anda savaşır falan diyenler çok değil ilk yonko düştükten sonra demediklerini bırakmazlar, en büyük balon da yaparlar. :D
Şu an piyasada 3 amiralle kapışcak bir adam yok.Zaten olay 1 vs 3 de değil.Mfde gördük amiraller yonkoya yanaşamıyolar bile.Kapalı kutular var.Tek potansiyelli adamda belki Dragon.
 
Ölü haldeki Wb ile amiraller 1 vs 1 atamadılar mfde.Üstelik dejavantajın dibine vurdu Oda Wb için.Yok hasta yok kalbi var.Ayrıca Garp akayı öldürmeye giderken Sengoku bir tarafları tutuşup koşup gelmedimi.Bu adam Filo amirali kendi adamlarını tnıyor yani Garp öldürcem dediyse öldürür geçer o yaşlı haliyle.Yoksa boşuna Sengoku yana yakıla gelip durdurmazdı.
Bana kalırsa Oda Roger-WB-Garp bu üçlüyü çok ayrı lanse etti.Ne şu anki amiraller nede yonkoular bu adamlara denk değiller.Yaw bir kere Rayleigh yaşlı haliyle Kizaruyu durdurabiliyor.Ben mangada bir kere bile Garp- Rayleig ilişkilendirildiğini görmedim.Sürekli Roger-Garp.Roger-WB.Amiraller güçlü ama kıstas aldıklarınız yanlış.Yaşlı Ray Kizaruya seni gençken üstüste koyar üstüne leşde atarım diyorsa bırak Garp da alsın bir zahmet.
öyle birşey yok.Ray genç olsam oraya da yardım edebilirdim diyor bunun üstüne kizaru amiralle kapışıyorsun daha fazlasını isteme diyor.

Ayrıyeten kizaru Mf deki Wb yi boncuk gibi deldi.
 
benim tahminim dragon ile bb hiç kapışmayacak.dragon one piece bulununcaya kadar harekete geçmeyecek gibi geliyor belki big mom la savaşırken luffye yardım eder belli olmaz oda amcaya.
 
"One Piece'in hedef okuyucu kitlesi 15 yaşındaki erkekler." SWITCH (Kasım 2009)

Keşke 20-25 olsaydı, yeni öğrendim :agla:
 
Aşırılığını bilmem ama ilginç bi yetenek olacaktır.


Konuyla bağlantısız olarak şunu da atayım. Bölümleri baştan okuyorum bu ara. Usoppu hayaline ölümüyle ulaştırırsa güzel olur.
Wanoda Zoronun o mum heykelinde verdiği poz gibi bi heykeli dikilirse o da güzel olur galiba. Güldürdü marimo o sahnede.
Son savaşta herkes bir adada dövüşecek hissi geldi birdenbire. Bu da bir adada düşmanını yendikten sonra ölecek gibi.
Ya da belki bir adaya konuşlanmış devasa bir silahla nişan alıp bir şeyler yaptıktan sonra kendisi de ölür. Bilemedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık