Üflese... desekHasta, yaşlı Wb üzerinden değerlendiriliyor ki adam o halde Akainu'yu pert etti. Tam güç, sağlam Kaido Akainu'ya nabar ? Bariz belli Yarım atar geçer.
Üflese... desekHasta, yaşlı Wb üzerinden değerlendiriliyor ki adam o halde Akainu'yu pert etti. Tam güç, sağlam Kaido Akainu'ya nabar ? Bariz belli Yarım atar geçer.
Resim atmana gerek yoktu Olsun üzülür yine de.Valla babasını pek tanıdığını sanmıyorum hatta Garp babanla Loguetown'da karşılaşmıssın dediğinde Luffy'nin tepki : Ne benim babammı var oldu wtf yok sen kendi imkanlarınla doğdun Pek endişeleniceğini sanmam
GüldürdünKöyün Delisi Crocodile
Reis cesur ama birazda güçlü olsaydı keşke, doğu maviden yeni gelmiş çaylağa yenilmeseydi keşke, neyse 2 yıl sonra Oda muhtemelen güçlü çizecek onu sağlam bekliyorum yanında Mr1 ve yeni tayfa üyeleriyleKöyün Delisi Crocodile
O olay One Piece'te Dofy - Vergo , Sengoku - Corazon'da var hatta capsi bile vardıDizinin adı da İçeride mi
Konuşma da şöyle İçeride miyiz? İçerideyiz.
Ayrı düşmelerine sebep olmuş olabilir. Ejderse eğer annesi mesela, ejderlere karşı gelmesinden ötürü falan.Luffy'nin annesi yaşıyor. Oda tipini de söylemişti. Ama ayrılmalarına sebep olmuş olabilirler.
Ya kesin bi durum yok ortada, ihtimal üzerinden konuşuyoruz. Ama Garp'ın oğlunu da denizci olmaya zorlaması şaşırılacak bi durum değilGarp denizcilere sıkı çalışmış, tüm akrabalarını denizci yapmaya çalışmış heralde Denizciler naptılar da bezdirdiler bu adamı acaba?
Aşırılığını bilmem ama ilginç bi yetenek olacaktır.Puddingten aşırı bir güç bekleyen sadece ben miyim ? Sanki değişik bi gücü varmış gibi hissediyorum