Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844: Luffy, Sanji'ye Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler örnekler verebilirsiniz ama konu Lucci'nin Luffy'ye hakisiz zarar verip veremediğine dönmesin lütfen. Daha fazlası için genel tartışmaya geçin.
 
Bölüme bakınca cizimler guzel cok iyi duygular yansıtılmış.Sanji olayına gelirsek vurması dısında Luffy gondermesini anlayabilirim.Çünkü tayfa arkadaşlarınıda tehlikeye atmak istemiyor ve kolundaki bombalı kelepçe,Zef olayıda var bu durumda alacağı kararda tek kendisinin zarar gormesini istiyor gibi ama isteği olmucak arkadaşlarının yardıma kalacak gene olay bana gore durum boyle.
 
Beraber dalsalar alırlardı diyen arkadaşlar var ama bence o ihtimalin hiç oluru yok.

Önceki bölümde 11 saat süren Cracker dövüşü sona erdi. Dövüşten sonra Luffy 'kıpırdayamıyorum' dedi. Bulduğu küçük bir fırsatta da 3-5 dakka uyudu. Uyuduğu esnada da 'et, et' diye sayıklıyordu bu adam. Yani Luffy hem uykusuz hem çok yorgun hem de aç. Luffy'nin büyük bir dövüşten sonra gücünü ve enerjisini toplaması için ne lazımsa hepsi eksik. Zaten mangaka Nami'nin ağzından da söyletti Luffy gücünün sınırında diye.
Öbür yandan Sanji'nin duruma da pek iyi değil. Sanji de yolculuğa çıkmadan önce hunharca dayak yedi. Öyle bir dövüşte Sanji'nin de tam randımanlı dövüşebileceğini sanmıyorum.

Normalde Luffy'nin ordaki her bir elemandan çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum ama böyle bir durumda kazanma ihtimalleri hiç yoktu bence.
 
Crackerin bisküvilerinin amacı da belli oldu aslında. Öküz gibi yedi Luffy şimdede ölüm orucu çıktı. Baya dayanır heralde.
O değilde Luffynin dişi çok düşündürüyor. Öyle olmaz. Birkaç diş daha gitse karasakala benzicek.
Sevmedim.
 
İyi bari bu zamana kadar Luffy'nin dişi nasıl böyle oluyor ya da nasıl eski haline geri dönüyor diye sormadınız. :(

Aslında bunlar da epey saçma şeyler. Bir sonraki sahnede düzeliyor falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık