Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844: Luffy, Sanji'ye Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ne olacak peki? Cracker'i yenmiş Luffy orda Sanji gelene kadar bekleyecek. Big Mom'ın ve gelen 2 Komutan'ın hışmından orda kim koruyacak Luffy'i? Luffy gibi biri Sanji'yi almadan gider mi? Sanji bunu idrak edemedi mi? Birlikte Ennies Lobby'de Dünya Hükümeti'ne bile karşı olsa savaş açmadılar mı bir Nakaması için?

Germa'yı kim takar? Yonkou'ya dalmak için izin isteyen Sanji, Germa'dan korumak için mi böyle bir yola gitti? Hiç sanmıyorum.
Luffy öyle dese de bir şeyler olur ve beklemez. Beklese de bir şey olmaz. Saklanırlar bir yere kimse bulamaz. Düğün öncesi de uğraşmazlar zaten.

Germa'yı kim takar sözüne de güldüm açıkçası. Üç beş zibidi topluluğu değil bunlar.
 

Kral

Germa hani olurya her animede serseri kendini bir haltsanan gruplar olurya o misal grup sıradan balon ve çöp.
 
Şu ikinci paragrafa katılamıyorum. Mom'a dalacaklarsa önce bütün sevdiklerini garanti altına mı alacaklar. Luffy ve tayfa işine gelince hiç dışarıdaki garibanları düşünmeden hareket ediyor. Kutsal'a vurunca amiral ve oraya gelen büyük güçler ortalığı dağıtmayacak mıydı? Sıradan insanlar o hengamenin ortasında kalmayacak mı? Kutsala vurdu diye orada kölelik mi bitti? O kutsallar o bölgeyi sonra daha kötü ezmez mi, oradaki insanların burnundan getirmez mi?

Mom'ı tam indirecekken sevdiklerinizi yok ederim derse Luffy falan geri mi duracak? Şimdi tehdit eden sonrada eder. Şimdi ulaşabilen sonrada ulaşabilir. Kafa dede gibi binlerce sağa sola kin besleyen korsanlarla dolu bu dünya.

Hayır bu tayfa şimdiye kadar böyle ilerledi, şimdiden sonra plan falan yapacağını mı düşünüyorsun? Law Rosa'da fabrika yıkıp kaçacaktı. Kaido ile karşı karşıya getirecekti ama Franky falan bu ülkeyi bırakamayız olaylarına girdi hemen. Law, Dof'u da tayfasını da biliyordu mantıklı plan yapmıştı ama dinleyen olmadı. Tayfa kazasız belasız atlattı ama Rosa yerle bir oldu.

Hasırşapka tayfasında ki belli herkes sevdikleri ile tehdit edilince geri yapar 2 kişi dışında ne Luffy'nin ne de Zoro'nun boyun eğeceğini sanmıyorum. Onlar o kadar derin düşünmezler, direkt karşısındakine dalarlar.
Bazı şeyler tamamen senaryo içinde eriyip gidiyor hacı. Ray olmasa bizimkilerin Sabaody'den çıkması mümkün değildi mesela. Sonunu düşünmeyen kahraman olamaz mantığının bizimkiler üzerinde işe yaramasının sebebi ya senaryodur ya da şans kader faktörü. Yoksa şans bir kere iki kere yer. Ama bizde alışkanlık yapmış her zaman işliyor :) İnsanlar da bu klişe mantığa dayanarak Sanji yanlış yaptı Luffy'yle bir olup dalması lazımdı muhabbetine giriyor. Ama gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaştığın zaman Sanji'nin başka seçeneğinin olmadığını ve mantıklı davrandığını görüyorsun.

Yukarıda bahsettiğim şans kader senaryo faktörü var ya.. Şimdiki durumda atıyorum Minkler, Balıkadamlar, Bege ya da Germa yanımızda olsaydı Sanji'nin yaptığını ben de eleştirirdim. Böyle bir altyapısı varken neden sonunu düşünüyor, Luffy'ye güvenmiyor derim. Ama ortada fol yoooook yumurta yok. Herhangi bir senaryo altyapısı yok. Kaptanıma güveniyorum deyip serinin zirvesine dayılanamazsın. Ve değerlendirilmeyen bişey de şu. Sanji Zoro ve Luffy gibi değil. Adam ilk etapta kafasını kullanıyor, içgüdü ve duygularını değil.
 
Ya o kısım da saçma zaten onda haklısın.

2. kısımda ben bütün faturayı Odaya kesiyorum zaten görmüşsündür. Çok desteksiz bir senaryo yazdı şuan Oda. En azından görünen bu.
Sen nasıl bakıyorsun? Sanji Luffy'i kurtarmak için mi öyle davrandı sence?

@r_zoro

Belki de Sabo istememiştir söylemesini. Ben sürpriz yapacağım felan gibi bir şey de olabilir. Bu direk tayfanın durumunu etkileyen bir şey değil. Onunla bunu nasıl bir tutuyorsun? Burada söylememesi hatadır. Söylemeliydi.

@Raiden

Cümlede bir kıyaslama yaptığımı hatırlıyorum. Evet Luffy'den Big Mom'a saldırmak için izin isteyen bir Sanji var. Durum böyleyken güç bazında Germa'yı takmazlar bile.
 
Sen nasıl bakıyorsun? Sanji Luffy'i kurtarmak için mi öyle davrandı sence?

@r_zoro

Belki de Sabo istememiştir söylemesini. Ben sürpriz ben yapacağım felan gibi bir şey de olabilir. Bu direk tayfanın durumunu etkileyen bir şey değil. Onunla bunu nasıl bir tutuyorsun? Burada söylememesi hatadır. Söylemeliydi.
Bence tek maksadı onu durdurmaktı.
 
@Raiden

Cümlede bir kıyaslama yaptığımı hatırlıyorum. Evet Luffy'den Big Mom'a saldırmak için izin isteyen bir Sanji var. Durum böyleyken güç bazında Germa'yı takmazlar bile.
Tayfa birlikte güçlü. Öyle tek başıma gideyim dağıtayım işi olmaz. Hele ki Nami'nin söylediğine göre Luffy'nin sınırına ulaştığını göz önünde bulundurursak hiç olmaz. Neyse, senin düşüncen sonuçta. Bir şey diyemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık