Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844: Luffy, Sanji'ye Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfanın yanında ağlamadı farkındaysan?? hem onları kurtardı hem ellerini hemde zeffi. seçim var ama seçim tayfayı terk etmek değil , tayfa ve zeffi kurtarmak. belkide ellerini kaybetmeyip bu tayfaya bi daha yemek pişirmeyi seçti
Tayfanın yanında zaten ağlamamalıydı. Zeff'i ve ellerini şu an kurtardı. Ama Luffy ya da tayfayı kurtardığı gibi bir şey şu an için düşünmüyorum. Kafasında onları kurtarmaya yönelik bir bakış açısıyla bunları yapmadı. Robin'in ki gibi değil bu olay.
 

Üye silindi 2781

Bölüm fazlasıyla duygusaldı,cidden çok üzüldüm.Sanji'nin yapabileceği bir şey yoktu,sadece şansını denedi,olurda Luffyler gider gerçekten onları kurtarırım diye düşündü.Fakat Luffy'nin yoldaşlarına verdiği değer her şeyden üstün.Özellikle o son cümle özellikle sen olmadan ben korsanlar kralı olamam! demesi beni bitirdi.Çok güzel bir bölümdü,Usopp,Luffy kapışmasını aratmadı adeta..İncelemeye uğramak isterseniz beklerim.

 
Yalnız ben Naminin tepkisini çok beğendim lan. Harbi kız nasıl can yakar çok iyi biliyor lan. Benim bile içime oturur gibi oldu tokadı. Hayran kaldım. Nami <3 Namide kendi açısından fazlasıyla haklı. Gömmenin alemi yok. Bu bölümde bütün suçu Oda'da buluyorum. Salak salak senaryolar. Sınıfta kaldı benim gözümde bu bölümde. Dram kasacaksa daha mantıklı temellere oturtmalıydı.
 
Luffy için o tekmeler ve sözler, BigMom'dan yiyeceği dayaktan çok daha ağırdır.
Kimi neyden korudu.
 
Sanji'nin koruma amacı yoktu sanırsam. Çaresiz bir şekilde Luffy'yi göndermek istedi sadece. Ha istemsiz de olsa Luffy'yi korumuş oldu bir nevi.

Edit: Düşündüm de yanlış yazdım galiba. Koruma amacı da vardı büyük ihtimalle.
 
Ülkede alarm verilmiş, bu Luffy'yi orada kim bekletir? Değişik şeyler olacak, esir düşer Luffy ve düğünde kurban edilirken Sanji patlar herhalde ya da Nami için patlar.
Bilmiyom çok değişik arc oldu nereye bağlanıcak kestiremiyorum. Kaido, Linline kafalama girse ya tam düğünde öhh.... Savaş başlatacam falan diyordu hem. Raftele giden yolun 2 parçası da bunlardaymış zaten sebepte var yani :rolleyes::rolleyes: Müthiş kaos olur lan. Marcolar falanda gelir ayıboğan da gelir öhh..
 
Sanji'nin koruma amacı yoktu sanırsam. Çaresiz bir şekilde Luffy'yi göndermek istedi sadece. Ha istemsiz de olsa Luffy'yi korumuş oldu bir nevi.

Edit: Düşündüm de yanlış yazdım galiba. Koruma amacı da vardı büyük ihtimalle.
Yo yanlış yazmadın. Koruma amacını ben göremedim Sanji'de.
 
Sen farklı düşünüyorsundur belki ama orada bir arbede çıksaydı bizimkileri gömerlerdi muhtemelen.
Şimdi ne olacak peki? Cracker'i yenmiş Luffy orda Sanji gelene kadar bekleyecek. Big Mom'ın ve gelen 2 Komutan'ın hışmından orda kim koruyacak Luffy'i? Luffy gibi biri Sanji'yi almadan gider mi? Sanji bunu idrak edemedi mi? Birlikte Ennies Lobby'de Dünya Hükümeti'ne bile karşı olsa savaş açmadılar mı bir Nakaması için?

Germa'yı kim takar? Yonkou'ya dalmak için izin isteyen Sanji, Germa'dan korumak için mi böyle bir yola gitti? Hiç sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık