Law ile Punk Hazard'da daha 1 ay önce konuştular alayını indireceğiz diye.@Daredewill Luffy, Kizaru karşısında kediye dönmüştü ama. Belki de Sanji o olaydan bir ders çıkardığı için böyle davranıyordur.
Luffy hiçbir zaman planların adamı olmadı. Şimdiye kadarki bosslara acıdım valla bir tanesi Nami'yi falan eline alıp bunları tehdit etse her şey bitecekmiş. Sanji için demiyorum olayın sığlığına diyorum. Normalde Sanji ben halledip geleceğim diyorsa, beklersin peşinden gitmezsin. Ama Luffy'yi bilen Sanji nasıl peşinden geleceğini hesaplayamadı.@Daredewill
Karsisina gelip de bak sevdiklerini oldururum derse tabiki takmazlar.
Sanjiye ne dedi bege.Her seyini biliyoruz tek bir lafimizla baratie komple yok olur demedi mi ?
Daha onceden planli olumca isler degisiyor yalan veya gercek isin ucunda bir yonkou varsa inanacaksin iste.
Bana kalsa kendi ailesi ile Mom'u karşı karşıya getirip aralarında savaş çıkarıp kaçmayı düşünüyordu. Düğüne falan sorgusuz sualsiz gidiyor, Sanji gibi zeki bir adam, ömür boyu kölelik yapmaz, bir çıkış planı vardır illaki. Ama düşününce de Minklerin yanında güç kendisindeydi, 2 dk Nami ile konuşup Zeff'i ve sevdiklerimizi koruma altına alın falanda demedi. Halledeceğim diyor ama nasıl? Resmen kendini feda ediyor.
Hadi Luffy geldi peşinden sonra onu dövüp bıraktı. Oralar önemli değil ama Luffy kendi mekanında mı bekliyor, nereye bekletiyorlar onu? Mom'ın adamı hatta komutanlarından biri inmişken ülkede alarm verilmiş. Önemsiz bir tehdit değil ki bu adam göz ardı edilsin. Luffy'yi o adadan kim canlı çıkarır? Yakalanıp Mom'ın ayaklarının önüne atılınca ne olacak? Nami ölürse ne olacak? Sanji beni neden dinlemediniz peşimden gelmediniz mi diyecek? Herkes Zeff falan diyor ama orada en yakın tehlikeyi Luffy ve beraberinde getirdikleri yaşıyor. Mom o çark oyununu oynamaz mı bunların üstünde. Craker'e karşı diyet almayacak mı? Luffy'lere ya size hayran kaldım hadi yolunuza gidin mi diyecek?
2 hatalı var bana kalırsa 1. Sanji'y dinlemeyen ve peşinden giden Luffy. Sol koluna biraz güven ama onun da karakteri öyle. 2. hatalı ise olacakları tahmin edemeyen Sanji. Kaptanını dün tanımadın sonuçta, peşinden gelmesi bile Sanji'nin planı çıkarsa ayakta alkışlarım. Sanji arc sonunda Aizen'e bağlarsa iyi olur yoksa çok sıkıntı olacak.