Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844: Luffy, Sanji'ye Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ile Sanji asla bir tutulmamalı, Sanji Bellamy dengi bir adamdır şuan. Zoro ise dağ kadar taşı kesip Pica nın tam hakili halini kesiyor lütfen ordaki savunmasız Luffy e tek atardı Zoro
Yorumlarınla gözleri yakıyorsun. Şu absürd ve dikkat çekmek için yazdığın mesajlarından vazgeç lütfen. Komik diyeceğim değil, mantıklı hiç değil. Böyle ortaya lönk diye bırakılmış enteresan bişey işte.
 
Çizimler baya iyiymiş bu sayı hoşuma gitti.
Yalnız Luffy'e helal olsun adam yıkılmadı yahu tam canavar olmuş.Sanji ölümüne dövüşteki gibi tam güç vurmamıştır ama o darbeleri kafaya falan direk alıp ayakta kalıyor.Luffynin dayanıklılığı artık baya artmış.

Yalnız luffynin dişi de lastik değil mi o niye kırılmış ben ona takıldım. :D
Nami'de ağlıyor manzara o kadar kötü Allah yarattı demiyor insan gibi vurmuyor çünkü Sanji. :/

Ağlaması beklediğim gibi olmuş.Ve önceden de dediğim gibi Sanji bu işi beceremiyor.Luffy bile kötü bir yalancı olduğunu rol yapamadığını fark etmiş durumda.
 
Vergo'nun ne kadar tank bir adam olduğu anlaşıldı umarım, Luffy'nin ilk tekmedeki suratının hali ile Vergo'nun ilk tekmedeki suratının halini bir kıyaslayın, üstelik Luffy lastik, Haki ile de olsa darbelere dirençli.
 
Süt içer dişi çıkar dert etmeyin. Ülen keşke çok iyiye oy vereydim yahu! Duygu çok iyiydi. Sanji şimdi bir de Luffy tarafından üzüldü. Bu kadar acı nerden ve kimden çıkar Oda. Soruyorum sana! Niji'ye fazla gelir bu patlama. İchi düşünsün.

Luffy düğüne gitmezse nasıl ilerleyecek olaylar acaba ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık