Yazma şöyleLuffy= Adam.
Sanji= Adam.(Yaptıkları aşırıya kaçmış olsada bir nevi Vinsmokelar inandı)
@hdbfresh şunu sağ üst köşeye alalım bence.Bana bir sürü sert tekmeler attın, ancak asıl canı yanan kişi ben değildim!!
-Luffy
Yüzü kapkara bağırırken ilk defa Roger havası aldım luffyden.Bu ilk defa oldu. Sanki Roger Shiki'ye bağırıyor yada Rayleigh'e hitap ediyor gibiydi.Lufy'nin dişleri de Teach gibi olacak. Helal olsun Luffy'ye, ölüm orucu tutuyor. Karşısına geçip et yeme vakti. En büyük ceza bu olur herhalde. Ben öyle yaptım.
Aynen dinlenmesi için zaman kazandırdı Luffy'ye... 3'ü germa astlarını ve Big mom'ın ek takviyelerini yenemezdiEleştiren çok, ama bence Sanji orada Luffy'nin hayatını kurtardı. Gitmeye karar verse, karşılarındaki adamları yenemezlerdi. Kafadan Sanji ayarında 5 kişi var.
İradesi takdire şayan ya, diğerlerinden kesinlikle bu konularda ayrılıyor. Nami de ne tribine giriyor anlamadım ya, aradaki ilişkiyi hemen bitirdi. Bu kadar kolay mı arkadaşını siliyor bu, kadınlar işte. Luffy, Zoro ve Sanji diğerlerinden gerçekten farklı.Yüzü kapkara bağırırken ilk defa Roger havası aldım luffyden.Bu ilk defa oldu. Sanki Roger Shiki'ye bağırıyor yada Rayleigh'e hitap ediyor gibiydi.