Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844: Luffy, Sanji'ye Karşı

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm için hem üzücü hem çok iyiye vermek için çoklu seçenek isterdim ankette. Usopp-robin fusion'ı gibi bir bölüm olsa da o duyguyu aldım ya isterse aynısını yapabilir arc olarak.
ichiji'de tam lucci kıvamı yokmu ya :D Robinle bağırışırlarkende Lucci böyle düz surat takılıyordu. Niji'de daha çok jyabura havası var.

Son düzenleme:
Bölüm için hem üzücü hem çok iyiye vermek için çoklu seçenek isterdim ankette. Usopp-robin fusion'ı gibi bir bölüm olsa da o duyguyu aldım ya isterse aynısını yapabilir arc olarak.
ichiji'de tam lucci kıvamı yokmu ya :D Robinle bağırışırlarkende Lucci böyle düz surat takılıyordu. İchiji'de daha çok jyabura havası var.
İchiji'nin diğer kardeşlerden farklı havası var.Kıyafet renklendirmeleri farklı duruşu farklı.
Ciddi anlamda güçlü bekliyorum İchiji'yi. :D

http://mangastream.com/r/one_piece/844/3760/6

İlk kez Sanji'yi şu ifadede çiziyor lan.Nami bile ürkmüş bakışlarından.

Bence Oda Marcogil için zemin hazırlıyor.Tam umudumuzu kaybettik derken arkadan Inu ve Neko gözükecek.Arkalarında Beyazsakal korsanları.Marco Luffy'nin yanına gelip "seni yalnız görmek şaşırtıcı" diyecek.Sonra bölüm sonu.Haftaya bölüm yok!
Bu yorumu okuması bile mutlu etti. Oda'nın Marco'ya çok epik bir giriş çizeceğini düşünüyor ve umuyorum.

O güzel bölümden sonra Marco'yu seven tüm üye dostlarımı 1 haftalığına avatarları Marco yapmaya davet ediyorum şimdiden :sapkali:

Okumadan önce kötüye basasım gelmişti ama ne bileyim sırf Luffy'nin reyizliğine bile iyi verilir. :(
Her ne kadar bir bölümü ayırma sebebini anlasam da hikâye ilerlemediği için içim buruk. :(

Luffy gerçekten inanılmaz karekter böyle bi manga okudugum için çok şanslı hissediyorum. baş yapıt gibi olmuş odanın kalem tutan parmagını operim.

Zoro ile sanjinin bitiriciliğini tartışmayalım.Luffy zoronun önünde bu şekilde dursa ilk tekniğiyle işini bitirir.Zoro harbi teknik kullanacak luffy ayakta duracak öylece.Kurgu olduğunu unutmayalım lütfen.Ha zoro böyle birşey yapar mı?Oda yaptırmasa iyi olur.Tayfanın yelkeni luffy ise o yelkenin direği de zorodur çünkü.İkilinin böyle bir şekilde karşı karşıya gelmesi saçma olur gibi.

Nami ''Sanji kırmızı çizgileri aştı'' derken luffy ''sen karışma bu ikimiz arasında'' minvalinde bir şeyler söyledi, bi şeyleri çakmış galiba Luffy. Bu arada şununla bi daha okudum da cuk oturdu yav :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık