Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDL_Roronoa

Birini yenip 3 gün baygın yatan adama bırak korsanlar kralını aşçılar kralı bile denmez. Olsa olsa patates kralı olur.

Luffy her adam dövdükten sonra 2-3 gün yatıyor. En azından Enel, Caesar olaylarındaki gibi galibiyet sonrası duruma gelmeli. Bıktım yahu adamın ölüp bitmelerine.
 
Seriden her zaman memnun olacak değiliz ki? Özellikle vs'lerden falan. Hem ben ve bir çok kişi serinin hikayesini beğeniyoruz. Vs'lere bu yüzden çok takılmıyorum. Oda da benim kafada olduğundan yeri geldiğinde vs'leri önemsiyor, yeri geldiğinde karaktere şaklabanlık yaptırıyor, vs'nin nasıl olduğunu bizi tatmin edip etmeyeceğini umursamıyor.
Ben vs lerde de bişiler görmek istiyorum. Tabi ki arada trollük yapabilir ama çok sık yapıyor artık adam gibi vz çizmiyor. Canımı sıkıyor bu durum. Artık yonkoularla çarpışmaya başlamışsın hala ne yaptığı belli değil :/
 
Zamanında Wb ile dövüşmüş bir shichi olan Croco taa serinin başında çaylak bir korsana yenilecek kadar zayıf tasarlandığı için Oda hatasını anlayıp MF'de daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkardı. ID'de p-up vermediler bu adama yani. Tutup da Dof'tan da benzer şeyler beklemenin manası yok.

Edit: Kaldı ki o daha güçlü hali bile Luffy'den çekiniyordu MF'de iken. Varın gerisini siz düşünün.
 

Outlaw

Bari hakiyi seriye daha erken soksaydı, Luffy arabasta'da Ace'den haki egitimi alıp öyle geçseydi Croco'yu. Biraz daha iç ferahlatıcı olurdu yani, 500 milyonluk adamdan egitim aldı öyle yendi tarzı vb. duşunulebilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık