Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    122
Ben Beckmann ile Cracker türü adamların farkı vardır. Cracker Mom'un emir verdiği yolladığı tayfasının üst kademe sorumlusu , Beckmann ise Shanks 'in yoldaşı dostudur. Rayleighte öyle.(ben öyle düşünüyorum en azından)

Yani bir fark var bence bu adamlar arasında. Beckmann 'in daha güçlü olmasını beklerim şahsen.
 
Magellan'ın Shiryu yu yenmesi gibi bir olay yok, element uydurmayın. Magellan bizzat diyor ki ''Müdür olarak yetkimi kullanarak seni mahkum ediyorum.'' ... Adam onun üssü konumunda, ikiside rütbe olarak eşit olurlar, Akainu ile Aokiji olduğu gibi kapışırlar, bir ihtimal var derim, adam bariz şekilde rütbece üstte, Shiryu'da Magellan'ın hükmüne boyun eğmiş ve hapse girmeye razı olmuş.

Ayrıca Magellan'ın Shiryu'yu yenmesi gibi bir olay geçseydi, Ivankov bunu bile bile ''Shiryu Magellan kadar güçlü.'' demezdi.

Ondan sonra Magellan, Shiryu'nun gücüne güveniyor, yani bir bakıma başka çaresi kalmadığı için onu hapisten çıkarmak zorunda kalıyor, çünkü ilgilenmesi gereken bir Shichibukai var karşısında, ve bu Shichibukai'ın Ace'i yendiğini de biliyor. Magellan, Shiryu'nun Teach'i yenebileceğini düşünüyor ki onu hapisten çıkarıp Teach'in üstüne salmayı planlıyor, yani Shiryu'nun oldukça güçlü olduğunu iyi biliyor, ama tabii Teach, Shiryu'yu kendi tarafına çekmeyi başarınca Magellan'ın planı alt üst oluyor.
 
Son düzenleme:
Şimdi Jackta Crackerda Marcoda bildiğin Yonkonun çalışanı gibi bir imaj var. Sanki Yonko ve aralarında dağlar fark var gibi bir imaj beliriyor.
Fakat Rayleigh Shiryu Beckman falan biraz daha bağımsız gibi duruyor. Sanki kendi başlarınada ayrı bir güç gibi(Zoroda bu katagoride)

Fakat yinede Marco üzerinde çok ayrı duruldu mangada. Onu alteden Yonko olur imajı bırakıldı. O yüzden kafamda 5. en güçlü korsan olarak kazındı. Ki Roger gibi bir efsanenin Ray gibi bir sağ kolu varken WBninde ona yakın birisine sahip olması gerekir diye düşünüyorum.

Shiryu (Hatta BB tayfasının tamamı) 'nın gelişime hala çok açık olduğunu şuan ki hallerinin en zayıf olanlar olduğu fakat seri sonunda hepsini(Diğer Yonko tayfalarını hatta Rogerı bile) inanılmaz derecede aşacaklarını düşünüyorum. O yüzden Shiryu şimdilik en güçlü sağ kol değildir.

1.Marco
2.Beckman
3.Jack
4.Shiryu
5.Cracker diyorum. Fakat Cracker bile Jozudan daha sağlamdır diye düşünüyorum.
Marco'yu alt eden Yonkou olur diye bir şey yok, adam Beyazsakal korsanlarının temsilcisi durumda idi. Beyazsakalın bıraktığı adaları o koruyordu. Sadece Marco yenilmedi BB'ye, tüm Beyazsakal korsanlarından geriye kalanlarda yenildi. Tabii tamamı bu savaşta yer almış mıdır bilemem ama as tayfa yenilmiştir diye tahmin ediyorum. Hal böyle iken adalarda korumasız kalmıştır, tümenlerin BB'in karşısında duramayacağı da belli. Yani adalarda BB'e kaldığı için Yonkou olmuştur.

Ayrıca Marco ve Rayliegh eşit güçte değiller. Sırf Wb ve Roger dövüştü diye Ray ve Marco'da eşit olacak diye bir kaide yok. En basit örnekle; Ray paslı hali ile Kizaru'yu tutuyor, Marco genç hali ile. Bununla birlikte Ray genç iken Kizaru'yu tutup üstüne Kuma'ya yürürüm diyor. Yani bariz bir seviye farkı var.
 
Aslında ben kraker'e atardım 3 oy hakkım olsa. Shiryu > Jack=Kraker > Marco > Beckman'dır bence. Adam ormanla versus attı da meyvesinin açığı bulununca yenildi gitti yoksa daha da yenilmezdi.
 
Aslında son bir kaç tane daha klon yollasa yenmişti de aceleye getirdi işi :D
Yonko as adamları baya sağlam korsan gibi korsanlar çıktı. Jack tam bir reyizdi, Kraker'de öyle bir adam gücü geçtim kişilik olarak boş beleş değil, güzel laflarda etti.

Bunlar bizimkilere meze edilmese iyiydi ama işte o kadar yardımla anca uzaklaştırıldı, indiği de kesin değil henüz, sadece alandan uzaklaştı. Saldırmasa orada cidden Nami'ye rağmen dövüşü yinede kaybetmezdi. Zaten niye saldırdı hala akıl sır erdiremiyorum:bilmem:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık