Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Cracker'ın tek esprisi Luffy'nin kırdığı zırhı mıymış? :/ Dövüş tamamen sonlanınca net cevabım belli olur.
 
Krakerin sag kol oldugu aciklandigina gore Doff sag kol etmez diyenleri su yana alalim.Boylece Jack de sag kol seviyesi imis.

Anketi dr sifirlarsaniz tadindan yenmez valla
 
Animede zaten Jack sağ kol diye geçti, onda artık şüphe yoktur. Japonların kesin olarak bildiği şeyleri bilemiyoruz ya ona üzülüyorum.

Zamanında demedik mi, Jozu ve Marco falan özel adamlar Wb'nin hem kendi hem tayfası özel, oradan seviye farkını görecektiniz.
 
Dof savunma timi win.

Crackeri 1000 kol ile başlatıp bu hale getiren yazara söyleyecek sözüm yok.
 
Yok kalsın işte ne güzel eskiden ne denmiş belli oluyor, illa yeni anket isteyenler yeni konu açsın, hemencecik yeni bölümü görünce konuları, anketleri silmek hoş olmuyor bence. Millet her anket, konu silinmeden önce SS mi almakla uğraşsın.
G4 u kesmeden once Doff 20 oy fark attiydi yanlis hatirlamiyorsam.Sonra sifirlaninca kraker ucup gittiydi.Simdi yine ayni sey olcak.Zevkli olur iste ne guzel egleniriz.
 
G4e karşı durabilmiş ve farklı bi formuyla ancak 11 saat sonra yenilmiş adam la. G4ten de yeni saldırılar denedi hatta organ vs. G4 kesti. Pitonu yiyen Dof çizik atamadı boundman versiyonuna. Hayır ne bekliyorsunuz Dof g4 boundmandan daha güçlü saldırılar mı bulacak? Böyle bi saldırı gücü olmadığını biliyoruz. Üstüne ıslansa da yenilediği sürece tekrar kullanacak adam. Dof nasıl ıslatacak ve nasıl yiyecek?
Üstelik kendi bisküvi askerlerine çarptırdı Luffy ve ne kadar sert olduğunu milyon defa söylediler. Dof hiçbir zaman Cracker gibi savunamadı ve saldıramadı g4e karşı.
Hala Dof yener demek ayıptır. :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık