Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami



Mihawkın adasına gelince gazeteyi göstermiş olabilir mi :/
Shankslar gazete felan okumuyordur. Hatırlıyorsanız Mihawk adaya gelip ödülleri gösteriyordu Shankslara
 
Luffy, Cracker'a en azından sağlam bir hasar bırakmazsa bu arc nasıl ilerleyecek bir fikri olan var mı? Karşısındaki adam yonkou adamı bir de, ne bekliyorsunuz; tek mi atsaydı Luffy? :/ Geçen hafta o şekilde gördük, çizilen şey yorumlandı. G4'ün gücünü küçümsemek hala çok saçma. :D Luffy kendi ağzıyla söyledi Cracker'in hakisinin güçlü olduğunu. Luffy yonkou adamından hasar yemeyecekse zaten işimiz var. Hasar yemeyecekse diyorum ama, aynı şekilde Cracker'i öyle ya da böyle alamayacaksa da işimiz var.

Yalnız PeronaxMihawk olacağını hiç sanmıyorum, geçen aylardaki bir bölümde kendilerini onigiri yerken görmüştük çünkü; garip olur. Arkada kaktüsler falan, belki de Shanks'ın tayfasından birinin düğünüdür.
 
Patates nerede etmiş gösterir misin? Sadece kolunu kesti. O da Luffy'nin boşluğuna geldi meyve gücünü bilmediği için.

O kol kesilmesinden başka ne var bölümde? Ne oldu da Luffy patates oldu? Gayet bildiğin dövüşe devam ediyor Luffy. Saldırmaya, dövüşmeye devam ediyor. Sen gelip patates oldu diyorsun. Şaka gibi cidden.
Geçen bölüm yediği dayak, bu bölüm kolunun kesilmesi. Karşısında çizik bile almamış biri var, Luffy'nin her yeri morarmış. Patates olmuş bana göre. Geçen hafta büyük konuştun Luffy'ye kılıç işlemiyor diye, milletle dalga geçtin. Şimdi de kendini savunamıyorsun.
 
Dof yalnız savaşmadı dostum. Sanki Dof Luffy ve Law'ı direk karşısına almış savaşmış gibi yorum yapıyorsun. Cracker ile Luffy'nin dövüşüne şu an hiç kimse karışmıyor gibi. Öncesinde de yoruldu diyebileceğimiz bir olaylarını görmedik.
Law'ın Dof'a verdiği zararları Luffy'e, Luffy'nin dövüşüp aldığı tüm hasarları Dof'a verelim :hhh: Senin eleman kolunu bile kaldıramaz :hıh:
 
Cracker'ın kafasından 2 tane çıkıntı var lektrik mi duman mı bir şey çıkıyor onlar ne la öyle.
 
Law'ın Dof'a verdiği zararları Luffy'e, Luffy'nin dövüşüp aldığı tüm hasarları Dof'a verelim :hhh: Senin eleman kolunu bile kaldıramaz :hıh:
Dof'a iyileştirme yeteneği boşuna verilmedi. Zaten Law'dan öyle bir atak yemese bariz Luffy handikaplı idi. Mangaka öyle bir atak yedirip sonrada büyük ölçüde iyileştirmesini sağlıyor. Dof'a g4 yeterli geliyordu. Adamın suratına ayak bastı la resmen.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık