Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kraker daha gerçek vücuduna hasar yemedi. Kendini kuklaları ile koruyor demek ki hasar almaktan çekiniyor. Gerçek vücuduna darbe yerse gene savunduğum şey olacağını düşünüyorum.

Hala niye konuşmayayım ki? Yanıldığım bir durum yok ortada.
Adam daha çizik bile almadan patates etti Luffy'yi. Hasar almaktan çekinmek ne demek? Bile bile yumruk mu yesin? Meyve gücü var, kullanmasın mı?
 

Yami

Bir aşkın doğuşu

Ve düğüne gelen eski düello dostu

Çok tatlı bunlar lan :D
Mihawk, Shanksın tayfasına girsin :/
 
Oruç baba böyle bir adamı almış ise helal olsun diyorum.
Urouge en zayıflarından birini almıştır, sonuçta birini yenince diğerini yollamışlar, demek ki Cracker'in bariz güçlü olduğunu bilip yollamışlar, aksi halde toplu veya ikişer, üçer girişirlerdi.
 
Yanında Law olmayınca Luffy cacığa bağlıyor :hhh:Dof'a karşı da böyle olacaktı. Neyse yenilse de bi Yonkou tayfasının gücünü test etmiş olacaklar.
 
Adam daha çizik bile almadan patates etti Luffy'yi. Hasar almaktan çekinmek ne demek? Bile bile yumruk mu yesin? Meyve gücü var, kullanmasın mı?
Patates nerede etmiş gösterir misin? Sadece kolunu kesti. O da Luffy'nin boşluğuna geldi meyve gücünü bilmediği için.

O kol kesilmesinden başka ne var bölümde? Ne oldu da Luffy patates oldu? Gayet bildiğin dövüşe devam ediyor Luffy. Saldırmaya, dövüşmeye devam ediyor. Sen gelip patates oldu diyorsun. Şaka gibi cidden.
 
Hatırlamıyorum onu da hakisi üstün olan bir konuda bariz üstündür. Haki ile ilgili bir çarpışma olduğunda hakisi üstün olan alır her türlü.
Ama aksini gösterebilecek etkenler de var. Birinin hakisi üstünken dayanıklılığı yüksek birinden sürekli aldığı darbelerle yenilebilir.
Mesela Doflamingo. Luffy'den daha dayanıklı bir profil çizdi adam. Luffy onu ne kadar dövse de sonunda yoruldu ve vuramaz hale geldi ama Doflamingo hala vurabilecek güçteydi. Öyle veya böyle.




Hakiyi sadece fiziksel şeylere eklenen fiziksel bir güç olarak görürsen böyle düşünmen normal. Benim anladığım kadarıyla bu haki sadece fiziken değil, ruhen de iş yapıyor. Law onu doğrudan meyve gücüne eklemiyor zaten, kendi haki gücünü rakibin gücünü geçmek için kullanıyor.

Law'un meyvesi sertlik falan tanımaz, önüne çıkan her şeyi keser, çünkü gücü kesişle ilgili değil, bölmeyle ilgili. Böldükleri de fiziken bölünmüyor, yeniden birleşebiliyorlar. Karşısındaki şeyleri birbirinden ayırıyor sadece. Elması da ikiye böler yeri gelse. Çünkü şu ana dek haki savunması olmayan hiçbir şeyi kesemediğini görmedik. Gel gelelim elmas kadar sert görülen kairosekiyi bile kesti bu adam.
Dof'un iplerini kesmesini engelleyen yegane şey, Dof hakisiydi.

Kokanın yüksek haki olduğu bariz zaten. Ama kokalı olmayan şey hakisiz değildir illa. Luffy Tashigi'yi kokasız yakaladı, CC'yi kokasız yakaladı. Ve bunlar kokanın olduğu zamandan. Koka sadece çok fazla haki basıldığını gösteriyor, haki kullanıldığını değil.

Haki kullanıp dokunması ayrı, dokunup bir de meyve gücüyle kalplerini söküp alması ve o kalpleri logia olmalarına rağmen bütün halde tutabilmesi ayrı. Adam hakisiyle kombine ediyor meyve gücünü, öyle veya böyle.
İyi de Dof niye ipe koka yapmıyor? Fantezi mi yapıyor? Sen olmayan şeyleri var diye gecistiriyorsun.

Elmas kadar sert diyorsun. Dof dediğin adam, çeliği kesemeyecek adam mi? Neden Law kolunu koka yapıp korunabildi? Demek ki celikten bile sert. Law böyle oluyorken koka ile Shanks ne olur? Law'un bolemediği , kesildigini gormedigimiz ip ne olur? Elmas Jozu koka yaparsa ne olur? Yahut Law'un hakisi Dof'tan ustun demeye mi getireceksin bu sefer de :( Law'un bölmesi kestiği gerçeğini değiştirmiyor. Fark kesilince bolunmen.

Logiaya dokunabilmesi durumu değiştirmiyor yani, etkisi belli bunun. Logiaya dokunabilmesini sağlar sadece haki, mesi daha güçlü yapmaz. O haki mecburiyetten kullanılıyor orada. Sense daha güçlü olur kesisi diyorsun ama bunun bir örneği yok. Aksi örneği Dof'un ipi ise ortada.
 
Son düzenleme:
Yanında Law olmayınca Luffy cacığa bağlıyor :hhh:Dof'a karşı da böyle olacaktı. Neyse yenilse de bi Yonkou tayfasının gücünü test etmiş olacaklar.
Dof yalnız savaşmadı dostum. Sanki Dof Luffy ve Law'ı direk karşısına almış savaşmış gibi yorum yapıyorsun. Cracker ile Luffy'nin dövüşüne şu an hiç kimse karışmıyor gibi. Öncesinde de yoruldu diyebileceğimiz bir olaylarını görmedik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık