Sanji odasında kelepçelerle uğraşıyor.Kırakeri boşverin artık aradan sonra dayağı yer o Sanji nin abileri çıkmış meydana valla karizma giriş yapmışlar. Ama son sayfa da Sanji titriyordu herhalde büyük ihtimalle çekiniyor.
Haç işareti felan Mihawk gibi duruyorŞu düğün kimin acaba ya? Makino ile shanks ın olamaz, makino kapakta east blue daydı çünkü. Perona x mihawk saçma. tayfasından birinin mi acaba? Yine de garip geliyor kimin düğünü bu.
Klisede nikah kıyılıyo ondan bence o. Ama yinede mihavk olması ihtimal. Kapakta çiftçilik yapmaya baslamıştı . Şüphlerim vardıHaç işareti felan Mihawk gibi duruyor
Luffy Kraker'den dayak yediyse bu arc nasıl devam edecek hikaye örgüsü olarak?Ben . Luffy bi güç uyandırmamışsa dayak yedi
94 milyon beriymiş. Shanks özel eğitim vermiştir. Haki kastırmıştır.Öyle deme la
Rockstar bayağı gelişmiş galiba 80 berilik bir şeydi diye aklımda kalmış.
Shanks reyiz de özletmiş kendini. Haftaya(aradan sonra) vs göstermezler büyük ihtimalle Sanji girecek. Ondan sonraya Kraker ile belli olur durumları
Kraker daha gerçek vücuduna hasar yemedi. Kendini kuklaları ile koruyor demek ki hasar almaktan çekiniyor. Gerçek vücuduna darbe yerse gene savunduğum şey olacağını düşünüyorum.
Mihawk en son Perona yla onigiri yiyordu adasında, kafasındaki hasır şapkayla beraber. düğün öncesi karınlarını mı doyuruyolardıHaç işareti felan Mihawk gibi duruyor