Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Issho vs. Kuzan

Kim Kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    112

Outlaw

Fujitora'nın bu kadar küçümsendiği bi yer görmedim daha önce. :/

Bu arada bu konu için söylemiyorum, genel olarak Fuji hakkında yapılan yorumlardan bunu çıkarttım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

karolla

Biri bana buzdan nasıl kurtulacağını söyleyebilir mi ? :D Aokiji dondurdu nasıl kurtulacak ?
WB nasıl ki depremi herhangi bir yerini kıpırdatmadan yapıyorsa fuji de yerçekimi yapabilir.

WB deprem adamdır ve titreşim özelliği var. Vücudunu titretip buzu kırıyor ve kendisi deprem dalgasından etkilenmez.

Fuji de yerçekimi adamdır ve kendi üzerinde de pek ala yer çekimi uygulayıp zarar görmeyebilir. Kuzana, saf buzla zarar veremezsin dimi. Zaten adam buz. Fuji de bildiğin yürüyen yerçekimi. Ayrıca fuji yerçekimini hem yatay hem dikey yapabiliyor. Ayrıca yerden yukarı da yapabiliyor bu sayede gemileri uçuruyor. Yani yukarıdan aşağı yapmak yerine kendin dışa doğru itici bir yerçekimi de yapabilir buzla beraber uçup kendini 1 kaç metreden yere de bırakabilir buz kırılsın diye ki gerek yok buz direkt kırılır. Fujitora için buzu kırmak çocuk oyuncağı.

Sen fujinin illa kılıçla yerçekimi yaptığını zannediyorsun. Bu şart değil. WB de bisentoyla deprem yapıyor. Ama bisentosuz da yapıyor. Fuji kör olması sebebi ile elinde sürekli kılıcı var aynı zaman da kılıç ustası adam. Kılıcı elinden bırakıp neden yumruğu ile yapsın? Kılıcı elindeyken ve donmuş haldeyken de pek ala yapabilir. Law roomu eliyle yapıyor mesela. Donmuş olsa da yapabilir room ve buzun içinden ışınlanabilir. Düşünmesi yeterli. Ne yani fujinin kollarını kessen meyve gücünü kullanamaz mı sanıyorsun? Veya lawın? Lawın kollarını kes ayakları ile room açar, kafasıyla açar. İllaki açar :)
 
Bazı arkadaşlar Fujitoranın yeteneğini kılıcı olmadan kullanamadığını söylüyor ya da onu ima ediyor. Bu adam sahip olduğu şeytan meyvesini yedikten sonra gücümü kullanamıyorum , kullanabilmem için acilen bir katana almam lazım dememiştir herhalde. Katanayı yeteneği ile kullanmasının sebebi delici teknikler üretmek olabilir. Yada sadece yeteneğine bel bağlamıyor da olabilir. Nede olsa katana kullanabilmesi bir + onun için.

Aokijinin Fujitorayı tamamen dondurabilmesi çok zor. Fujitora buzu parçalayabilecek bir güce sahip.
Fujitoranın yeteneği savunma açısından çok güçlü ve körlüğünün vermiş olduğu dejavantajı k.haki ile kapattığı için bir çok hamleden kaçınabilmesi de olası.

Bu düello Akainu ve Aokijinin dövüşünden daha uzun sürer büyük ihtimal kazanan olmaz.
İssho'nun kazanmasını isterim o yüzden oyumu ona atıyorum.
 

kör topal

Fuji kör bir arkadaşımız neredeyse sürekli k.haki kullanmak zorunda, ayrıca Kuzan logia olduğu için b.haki de lazım. Yani 2 hakiyide aktif olarak kullanmalı.
Kuzan sadece k.haki ile saldırıları atlatsa yeter zaten rakibi bir paramecia.
Aslında Fuji vs Kizaru olsa daha iyi tartışma olabilirdi.
Işığı yer çekimi engelleyebilir mi yada ışık hızında bir şeyi? bence engelleyemez. Kizaru win :D. Bence Akainu'dan sonra en güçlü amiral neden Akainu daha güçlü çünkü kişiliği mutlak ve Kizaru artık yaşlandı ve güçten düşmeye başlamıştır eminim ki.
 
Işığı yer çekimi engelleyebilir mi yada ışık hızında bir şeyi? bence engelleyemez. Kizaru win :D. Bence Akainu'dan sonra en güçlü amiral neden Akainu daha güçlü çünkü kişiliği mutlak ve Kizaru artık yaşlandı ve güçten düşmeye başlamıştır eminim ki.
Aslında yerçekimi ışığa hukmedebilen tek şey.
Bizzat einstein ispatlamış.
 

Kaptan Usopp-sama

Kararsız kaldim ikiside baya hayvan meyveden çok haki ile üstünlük saglayabileceklerini düşünüyorum. Cünkü her meyvenin bir zayifligi vardir. Karsilikli olaraka zayıf noktalarini bulabilecek zekada ikiside bu yüzden haki fark yaratacaktır. K.hakide fujitora bence zirvedir .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık