Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ben derdimi anlatamıyorum galiba, ben sana diyorum ki mangada defalarca bunlara ''hükümet köpeği'' dendi diyorum, sen bana halen şöyle böyle diye laf anlatıyorsun arkadaşım. Senin bir derdin varsa, mangada söyleyen kişilere bunu anlat, biz bi yerimizden çıkarmadık ''hükümet köpeği'' diye, mangada söylediler bizde buna katıldık, olay bu kadar basit.

Valla bende derdimi anlatamıyorum tesadüfe bak.

Ben sana önceki mesajlarımdan birinde de dedim.Onlar öyle deyince öyle olmuyor.Biz gerçekten öyle mi olduğunu tartışmıyor muyuz burda ? Sen öyle olduğunu iddaa edicek bir kaç kelamda bulundun ben de hayır deyip açıklamasını yapıyorum.Neden yapmıyayım.

Benim derdim falan yok zaten.Başlığın adı üstünde ''Genel TARTIŞMA''.Opla ilgili şeyleri tartıştığımız bu bölümde ''Shiciler hükümet köpeği'' denmiş ben de fikrimi söylüyorum.Yanlış bir şey yok ki bunda.
 

karolla

Barto bariyer koyup durduruyor, Elizabello'nun yumruğu için ne denmiş iyi bakmak lazım ;



''Net bir şekilde isabet ederse'' ... Bartolomeo'ya bu yumruk isabet etmiyor.

Ayrıca Boundman olarak Doflamingo'yu yamultan Luffy bakın ne diyor ;



''Daha önce hiç bu kadar güçlü bir yumruk görmedim.'' Elizabello'nun tek atımlık Kral Yumruğu az buz bir şey değil, isabet ettirirse Yonko'ya hasar verme ihtimali yüksek.
Demekki elizabellonun yumruğu şuan luffynin vurabileceğinden de güçlü bir yumruk? King gon gun mudur nedir? Luffy daha önce hiç böyle bir şey görmedim dedi?

@Alpamis bak luffy ne diyor.
 
Adamlar net bir şekilde köpekli yapıyor. Bunu shichi olan karakterleri sevmediğimden söylediğimi sanmayın. Severim çoğunu.

Adamlar gel dedi mi geliyor. Gelmeyen Jinbe nerede bilmiyorsunuz sanki. Ve bir insanın bir yumruğa yonko denmesi ile shichilere köpek denmesi bir değil bence. Bİrisi güç kıyası. Mangakamız bunu karakterleri abartmada her daim kullanıyor. Ama burada bir şişirme gayesi yok. Shichilerin köpek olduğu bir karakter shichi olduğunda hep bahsedilen ve daha shichiler ilk tanıtıldığında söylenen bir şey.

Hadi sizin hatrınıza bu söylenenleri yoksayayım. Biz hepimiz seriyi okumuyormuyuz arkadaşlar? Shichibukai olan karakterler ne yapıyor ne ediyor görmüyormuyuz? Baştan söyleyeyim siz nasıl okuyorsunuz seriyi demek gibi bir amacım yok.

Ama yaptıklarıda ortada. Shichi olan korsan normalde yapmayacağı bir harekette bulunuyor mu? Evet. Mihawk denizciler istemese oraya gelip denizcilerin zararına çalışan korsanlarla dövüşür mü? Gider içkisini yudumlar şatosunda. Ya da Doflamingo ya da Law.
 
Demekki elizabellonun yumruğu şuan luffynin vurabileceğinden de güçlü bir yumruk? King gon gun mudur nedir? Luffy daha önce hiç böyle bir şey görmedim dedi?

@Alpamis bak luffy ne diyor.
Evet çünkü o tarzda bir yumruk görmediğiyle alakalı bir olay bu. King Kong'tan güçlü görüyorsanız tabi bir şey diyemeyeceğim. Ama ben göremiyorum. İngilizcem pek yoktur bağışlayın ama orda güçlü kelimesini ben göremedim.
 

karolla

Evet çünkü o tarzda bir yumruk görmediğiyle alakalı bir olay bu. King Kong'tan güçlü görüyorsanız tabi bir şey diyemeyeceğim. Ama ben göremiyorum. İngilizcem pek yoktur bağışlayın ama orda güçlü kelimesini ben göremedim.
Luffy diyorki "daha önce hiç böyle bir yumruk görmedim."
 
Kaido en güçlü değildir denmiyor muydu, ya da Wb tanıtıldığında gençliği öyleymiş aslında en zayıf yonkou bile çıkabilir denmedi mi? Özel kutuları sorgulamadık mı? Aslında bilinendir falan diye. Mihawk'ın ağzından işte en güçlü kesişi lafı mı çıktı? MF'de zaten Mihawk'a bakarsak, üzgünüm Shanks deyip daha Luffy'yi çizemedi.:D Mangadaki yerleri ya kabul edelim ya da etmeyelim.

Ortama göre değiştirmek ne kadar doğru? Yonkouyu devirecek yumruk deniyor. Oradaki çöp adam hayatında yonkou mu görmüş veya o yumruğu mu ölçmüş diyebiliriz. Ama sonuçta o karakteri de konuşturan mangaka bilgi vermek için yapıyor da diyebiliriz.

Kaido vs Moriah veya Mihawk'ın kesişini söylesen boş insanlar içinde geçerli bu.
 
Shichilerin köpek olduğu bir karakter shichi olduğunda hep bahsedilen ve daha shichiler ilk tanıtıldığında söylenen bir şey.
Onlar dedi diye öyle mi oluyor peki ?

Hadi sizin hatrınıza bu söylenenleri yoksayayım. Biz hepimiz seriyi okumuyormuyuz arkadaşlar? Shichibukai olan karakterler ne yapıyor ne ediyor görmüyormuyuz?
Aynı seriyi okuyoruz da yorumlamaların farklı olması gayet doğal.Mangaka okuyucuya bırakıyor öyle mi değil mi ? Yanlış mı doğru mu ? vs. kısmını.

Mihawk denizciler istemese oraya gelip denizcilerin zararına çalışan korsanlarla dövüşür mü? Gider içkisini yudumlar şatosunda.

Bunları yapıyor zaten adam.Adamın kafasına estiği gibi hareket yaptığına toplantıda dikkat çekiliyor.O savaşa gelmeleri bir şey ifade etmiyor.Süs olsun diye getirmediler onları oraya.Bizim için savaşın diye getirdiler.Hancock daha çok zararı dokundu.Dof desen farklı niyetlerle de gitti bir nevi ve terlemeden bitirdi savaşı.Mihawk,Shanks geldi gitti.Orda Shanks'la cidden bir kapışma olsaydı köpek dediğiniz Mihawk nerdeydi ? Sakesini içmek için şatosuna gidiyordu muhtemelen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık