Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sana mı sorcam nasıl yazıp yazmıcamı sen kimsin? 2 gün önce mod oldum diye şekil mi yapıyon. İnsan gibi eleştrene lafımız yok ama çamur atmaya çalışıyo 2gr beyniyle, tabi laf sokucam.
Çok gereksiz alevleniyorsun. Adam üslubuna dikkat et diyor sen hala laf atıyorsun 2 gun önce mod oldun diye. Koca adamsın, dediğin gibi kimse sana ne söyleyeceksin öğretecek değil. Fakat hayali bi karaktere çamur atsa ne atmasa ne... Kişisel meseleye çevirmeyin şu işi bi kere de.
 
Çok gereksiz alevleniyorsun. Adam üslubuna dikkat et diyor sen hala laf atıyorsun 2 gun önce mod oldun diye. Koca adamsın, dediğin gibi kimse sana ne söyleyeceksin öğretecek değil. Fakat hayali bi karaktere çamur atsa ne atmasa ne... Kişisel meseleye çevirmeyin şu işi bi kere de.
Bu arkadaş sürekli aynı tavır içerisinde, ve halen sitede tutulmaya devam ediliyor. Geçen sefer birine hakaret etti, sonra bana da hakaret etti, ceza yedi sonra tekrar geldi, sonra yine başka birine hakaret etti ceza yedi sonra yine geldi, bu sefer yine 2 gr beyni var diye başka birine hakaret etmiş, eğer bir kişiye süreli ceza veriyorsan bu onun o cezadan ders alması için yaparsın, tekrar aynı işi yaparsa bu sefer cezayı katlayarak verirsin, çünkü akıllanmadığı belli olur, bu dünyanın her yerinde böyledir, ama bu forumda daha önce bu arkadaş ne yapmış ne etmiş bakılmadan hep aynı sürede cezalar veriliyor, mesela daha önce 15 kere ban yemiş adam ile 1 defa bile ban yememiş adam aynı sürede ceza alıyor, haliyle o 15 kere ban yiyen adam bunu suistimal ediyor 1 hafta sonra nasılsa yine gelirim bana bir şey olmaz diyip sitede başka üyelere olan hakaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Forumda çözülmesi gereken çok sorun var, mesela konu dışı diye moderatör arkadaş konularda uyarı geçileceğine böyle daha önce ceza alıp yaptığı hatalardan ders almayan ve aynı şeyleri tekrarlayan arkadaşların ceza sürelerine dikkat etmesi gerekiyor, bu konuda isim isim bir liste tutmaları gerekiyor, aksi halde bu sorunlar her zaman devam edecektir, ve diğer üyeler hakarete maruz kalacak ve mağdur edilecektir. Kimse bu forumda başkalarından hakaret yemek zorunda değil.


Yarım WB tayfasından tam yonko tayfasına ne yapması bekleniyordu?
Marco'ları yenmeden önce onlar Yonko değildi yalnız. Yendikten sonra Yonko denmeye başlanmış.
 
Son düzenleme:
Boşverin beyler siz takmayın. Klavye başında aslan kesilenlerden bu da. Gülün geçin siz. Ciddiye alıp işlem yapmak ise benim işim zaten.
 

Yami

Arkadaşı neden banlamıyorsunuz? Sokak ağzı ile konuşuyor resmen. İnsanlara saygılı olmayan birine katlanılmasına gerek yok diye düşünüyorum
 
Şuraya kafa dağıtmak için giriyoruz saçma sapan agresif yorumlarla keyfimizi kaçırıyorlar. Erkan'a katılıyorum bu arkadaş bunu defalarca yaptı.
 
Bu mesaj kendini yok eder sonra. Kendisi 2011 üyesi ve hakaretten bin defa ban yedi.

Yarın gelince buna devam edecek. Hani artık ceza düzenlemesi yapılmalı.

Bin defa banlanan biri hala üyelere hakaret ediyorsa forumda devam etmeyi hakediyor mudur?
 
Gereği yapıldı. Bir kez daha tekrarlanmayacak aynı şeyler. Sizlerden ricam bu meseleyi kapatıp bu konuyu daha fazla kirletmememiz. Konu dışı yorumlara son verelim yani.
 
Ohoo ne ettin hocam. Hani Luffy'de matrak gözüküyor. Ama ciddi olunca farklı biri oluyor. Az MF'da ki Shanks'e ve konuşmalarına bakarsan anlarsın bence. O dediğin profil hiç uymuyor. Hatta Luffy hakkındaki düşüncelerini de gördük. Büyüyünce büyük biri olacak diyor.:D
konuya uymayabilir diye buraya aldım
Bak mesela Garp'ta öyle matrak biri ama MF'de öyle acı işledi ki ben karakterle empati yaptığımda kaldığı ikilemi anlayabildim. Ve ya Luffy ciddi olduğunda diyorum ki çocuk saf falan ama prensipleri var. Yani Luffydeki matraklık çocuk kafasında olmasından geliyor o yüzden ağırlığını koyduğunda hissediyorsun.
Ama Shanks daha farklı bir kulvarda, MF'de bile hala buggy ile atışmalar, kandırmaya çalışmalar falan. Aslında bunun nedeni henüz Shanksı yeterince işlememiş olması birazda. Yani gücüne dair iyi bir tahminimiz ve duyumlarımız var-yonkou olması, mihawkla düello- ama diğer işleri için ne bileyim "Shanks hep yatmış, parti yapmış bütün ciddi işlerle Beckman ilgilenmiş ondan saçı sakalı ağırmış" deseler inanırım şu durumda yani.

Shanksa dair elde ki en somut örnek WB ile olan konuşması ciddiyetine dair onda bile diyorum ki "adam WB'yi tanıyor ondan" diyebiliyorum ancak. Buggy WB hakkında yüzünü gözünü karartarak konuşabiliyordu ancak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık