Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Mayuri - Urahara - Aizen - üçlüsünün dalıp alamayacağı adam yoktur :D
Mayuri reyisi de unutmayalım şimdi.
Mayuri hiç bir zaman oyun kurucu olmadı yalnız. Urahara ve Aizen hep ayrı bir yerde durmuştu, adamlar zihin okuyor adeta. Şöyle üçlü bir şölen sunsalar arada birbirlerine lafta atarlardı acayip zevkli olurdu.
 
daha ne olacak mis gibi bölümdü. Ama kral o kadar kolay düşmez, ilk raundu güzel ve mantıklı sundu mangaka şimdi sırada ikinci yarı var. Olmalı da zaten iki hamle ile düşecek bir rakip yok karşılarında.
Aizen görününce sayıda al eline içeceğini arkana yaslan ve oku manganı harbi al oku.
Reisss. Ah birde ulqim olacaktı.
 
Anlaşıldı ki Aizen olmadan bir şey yapamayacaklar. :cool:

Yalnız gelenin kılıcı kırılıyor gidenin kılıcı kırılıyor. Eğer buna bir çözüm bulamazlarsa değişen bir şey olmayacak gibi.
 

Yami

Aizen saçma olmadı mı ? Aizenin Shinigami limitlerini aştığı evrim basamaklarını hızla tırmandığı bir versiyonda.
Zaten kılıcı kül olmuştu. Hogyoku onu yok etmişti. İhtiyacın yok demişti.
La bu adamda hogyoku gitti mi şimdi ? Zaten adam kılıcsız akıyordu ne gerek var şimdi kılıca
 
Aizen saçma olmadı mı ? Aizenin Shinigami limitlerini aştığı evrim basamaklarını hızla tırmandığı bir versiyonda.
Zaten kılıcı kül olmuştu. Hogyoku onu yok etmişti. İhtiyacın yok demişti.
La bu adamda hogyoku gitti mi şimdi ? Zaten adam kılıcsız akıyordu ne gerek var şimdi kılıca
Kılıç yok hogyoku ile bütünleşti.Orada bence bunu bilmeyen jb yi kandırmak için öyle gösterdi.Yoksa içigo ile olan vs de toz olmuştu kılıç gerek kalmadı artık falan demişti.
 
Kılıcıyla birleşti zaten kılıcın güçleri shinigami den geliyor. Aizen o güce sahip olduğu için kılıca ihtiyaç kalmıyor. Da hougyoku nun tek esprisi ölümsüzlük mü kaldı şimdi. Evrim durdu mu ? Bir de kopan kolu delinen döşü düzelecek mi? rejenerasyon mu yapacak ? şu an seride merak ettiğim tek şey aizen in akıbeti. Tanrı tekrar mı öldürülüyor yoksa gökyüzündeki tahtına oturacak mı? :)
 
Aizen yine yapacağını yaptı.İlüzyon Yhwach karşısında işe yaraması beklenen bir yetenekti.Daha önce Tsukishima ve Orihime gibi seçenekler arasındaydı.

Ama asıl önemli olan şu.Yhwach geleceğe bakarken gelecekte yakalanacağı ilüzyonu aynen fark etmeden mi görüyor yoksa ona oynanan oyunu yani gerçeği mi görüyor.Bu önemli olan ve bence ilüzyonu gelecekte aynı şekilde gördü ve farketmedi.Aizen de bunu farkedince anlıyorum diyerek her zamanki psikolojik ayarı verdi.

Tüm bunlar sona gerçekten yaklaştığımızı gösterdiği için canım sıkkın biraz. :/

İshida mevzusu da önemli.Babasının yaptığı ok dahice düşünülmüş.Yhwach çok çok güçlü bile olsa bu şekilde işleyen bir teknik karşısında kilitlenebilir.Aynı gamma knife gibi birşey.Kişinin vücüdunu içten harap ediyor.Yoksa Haschwalth gibi güçlü birisi ölümü beklemezdi öyle.

Tabii bu ok ve gümüş meselesi de direk vampir göstergesi.Daha önce Yhwach'ın kendisi ve şatosunun bunu çağrıştırdığını söylemiştim.Mangaka bunu tamamen tescilledi gibi.Alucard ile benzediğini söyleyen arkadaşlar olmuştu zaten.
 
Bleach'in bitecek olmasına bu kadar üzülen kişinin olması beni şaşırttı açıkçası. Ben seviniyorum. Sırf ilk zamanlarının hatrına, sırf sonunu merak ettiğim için okuyorum ama eziyet resmen. Hiçbir derinliği olmayan, heyecanlandırmayan, meraklandırmayan bir seri. Mangaka okuyucuyla dalga geçiyor resmen. Her dövüşte bir taraf yenildi gibi gözükürken bir anda güçlenerek kalkıyor falan. Her seferinde aynısı yapılmazki arkadaş. Her sene sürpriz doğum günü yapmak gibi oluyor, bir yerden sonra anlamı kalmıyor. Zaten satışlarından belli ne halde olduğu. Bitse de kurtulsak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık