Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

683. sayının istihbaratı hakkında farklı kaynaktan farklı bilgiler mevcut. Kaynaklardaki ortak noktalar ise Aizen'in ilizyon yeteneğini kullanması ve hado tekniklerinden birini kullnması.
Kimisi hado no:90 kimisi 99 diyor. Hado 99 diyenler 90'dan farklı oludğunu ve şekinin bir ejder veya bir kurt kafasına benzediğini söylüyorlar...
Baidu, japon ve yabancı fan sitelerine baktım fakat bu istihbaratları doğruladıklarını görmedim. Doğrulaması yapılmış olan istihbaratlar tarafımca servis edilecektir.
 

Yami

Bir saniye len Aizen nasıl ilizyon yapıyor ? Evrimleşmesini tamamladığında katanası yok olmuştu.
Hogyoku katanaya shinigami güçlerime bile gerek olmadığımı söylüyor demiyor muydu ?
Ondan sonra zaten Hogyoku tarzı dövüşüyordu. İlizyonu nasıl kullanıyor ?! ?! 1
 

Yami

Aizeni böyle bir durumda görmek tuhaf geldi ya. İşbirliği yapıyor bildiğin.
Onun haricinde galiba Aizen bankai yapacak gibi. Kılıcı nasıl çıktı anlamadım ama neyse.
 
Aizen-sama ve teknikleri :D Gerçi hala anlamadım neden kabul etti iş birliğini ama jb her şeyi göremiyor net.Ayrıca kılıç ne alaka zaten aizenin bedeni kılıcı özümsemedi mi ? Belki inansın diye kılıçları kırdırdı jb ye.Ha kurtulur mu evet basit gt ile ölecek birisi değil o.Daha ishida gelecek gümüş ok atacak falan.
 
Bir Urahara eksik ya, Aizen ile ikisi bir dalsa daha iyi olurdu, İchigo'da bir yerden up almaya giderdi. bu iki adamın beraber çalışırsa neler yapabileceğini görmek isterdim.
 
Aizen reis be. Ne Aizen öyle kol sokmayla ölür ne de Ywach gt'ye gider. Ichigo 20 evrim geçirdi hala gt. Aizen önceki benim SS'imde ne işin var kimse beni kontrol edemez diyodu. O yüzden işbirliği yapıyor muhtemelen. Ywach'ı alt ederlerse kral ben olutum mantığıyla. Kılıcın nasıl geldiği herkesin merak ettiği şey sanırım.
Yalnız ne kidou çaktı be Aizen :( Dağıttı ortalığı.
 
Bu sayı da kimseye tat vermemiş anlaşılan. Aizen reis üzerindeki siyah bantlardan kurtulsa daha güçlü olmuyor mu ya. Sonuçta o bantlar mühür değil mi ?
 

Yami

Bir Urahara eksik ya, Aizen ile ikisi bir dalsa daha iyi olurdu, İchigo'da bir yerden up almaya giderdi. bu iki adamın beraber çalışırsa neler yapabileceğini görmek isterdim.
Mayuri - Urahara - Aizen - üçlüsünün dalıp alamayacağı adam yoktur :D
Mayuri reyisi de unutmayalım şimdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık