Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Buradan, binlerce kisinin onunde acikliyovum.Elimde tapeler var,belgeler var.Bu forumdaki Luffy'ciler iluminati'nin bir uzvudur,uzantisidir.
Ben konusuvsam tum turkiye karisir,o yuzden simdilik susuyovum
 
Size diyilecek laf yok ya,adamın bir gram korkusu yok amirallerden.İkisiyle de savaşmaya hazır bir görüntüsü vardı.Arkasından Aokiji geliyor,tınlamıyor,Fujitora rahatça tekme savurabiliyor,devrimcilerin 2 numarası adada şeyinde değil.Biz bu adama ne seviyesi diyecez,olay yenilip veya yenmesi de değil.Aokijiye yenilebilir,ama çok sıkı bir dövüş çıkarır bundan eminim yani.

Nerden eminsin bu kadar dersen,

Dofun nasıl yenildiği birdaha oku bence,yemediği saldırı kalmadı, ayağa kalktı,g4 Luffy gibi bir güçle savaştı.
Luffynin hakisi bittiğinde ise Dof ayaktaydı.Orda hem Lawı,hem Luffyi yendi aslında.

Dofun yerine Fujitorayı koy,sonuç değişirmiydi ? veya Aokijiyi koy? bu kadar saldırıya ve yardıma bu ikiside yenilirdi.

Artık hedef yonkou birde üstelik.Amiral falan çok uçuk bir hedef değil.
Boşa lafa anlatıyoruz.Kendileri çalıp kendileri eğleniyor genelde.Yazılanları umursadıkları yok görmezden geliyorlar.Mangada olan olayları izah ediyorum nedenleriyle birlikte ama çürütülmeden karşı argüman sunulmadan dalga geçiliyor.Kısacası mangayı boşver ben böyle düşünüyorum mantığı.


Okudum.Doffy'nin saldırmaya niyetlenmeside onu o seviyeye çekmiyor.Nasıl olsa bunlar olmayacaktı.Yani Doffy arc sonu zaten inecekti.O yüzden Doffy isterse "Kaido'ya yürüyoruz ulen" desin.

Dediklerin Doffy'nin amiral seviyesine yakın olması üzerine kurulu.E bende aksini iddia etmedim zaten.

Nasıl yani anlayamadım.Adam saldırmaya niyetlenmiyor saldırıyor ve teke tek yakalamışken indirmenin hesaplarını yapıyor.Daha doğrusu orada yaptı kafasında ölçtü biçti durumu.İssho saldırsa vs başlayacaktı.Başlatan kişide Doflamingonun kendisi olacaktı.

Anlayamadığım kısım şu.Arc senaryosu böyle gelişti luffy birçok yardım sayesinde adamı alt etti diye bu durumu tamamen görmezden mi gelmeliyiz.Olayların bu şekilde gelişeceği belli değilken bu söylediklerim oldu.Böyle adanın tek yürek olacağını kim bilebilirdi.Kimse bilemezdi.Nasılsa dövüş olmayacaktı luffy ve manga yüzünden diye gördüğümüz şeyi mi reddedelim.Bu nasıl mantık.

Luffy ve tayfa olmasa kimse birlik olmayacak ve o vs kaçınılmaz olarak gerçekleşecekti.Adamın dövüşü kendi başlattığını ve korkusunun olmadığını da mangadan örneklerle açıkladım.Eh tüm bunlar dengi yapmaz diyorsan önyargını başka alanlarda kullanmanı öneririm.
 
@Millennium Wizard Doffy'nin saldıracak olmasıda onu o seviye yapmıyor.Yani klasik parlatma şeyleri bunlar.Mesela Marco'da gidiyor saldırıyor krala ulaşamazsın filan diyerek ama sonrasında görüyoruz ki o seviyenin adamı değilmiş.Ben saldırıyor o zaman Marco=Amiral diyormuyum?Hayır.Çünkü icraate bakıyor o işler.Opta böyle şunu alırım,şunun kadar güçlüyüm laflarının çoğu çıkmıyor.Doffy bunun üzerine birde hamle yapıyor bunu yok saymıyorum lakin dediğim gibi saldırı yapan ona denk olmuyor.
 

Rise and Shine

amiraller yonkoular herneyse seride bir güç dengesi var. Ve o denge ana karakterler geldi diye değişmez.
 
Ne dedik yahu ben Dofy amiral dedim ve her hafta yeni bölüm ve boss Dofy olunca her hafta bunları konuştuk doğal olarak, ha sence etmez ama bu adam amirallerin yanından geçemeyecek kadar da değildir. Vista seviyesi yapmaya gerek yok. 1-2 tık kim yükseltilmiyor bu forumda, ve bir sürü teori+ kendimizce mangadan destekte var bunları söylemek için. Yorum farkı olabilir sonuçta değil mi?

Şimdi isim veriyorum ben ve @Alpamis çok tartıştık özellikle.
Ben ne kadar Dofy dediysem, Alpa'da o kadar Luffy dedi ve ben linç edildim yahu. Hani forum illallah etti benden, arada üzerime çok oynandı. Şimdi benim söylediklerim en az forumun %50 sini rahatsız ediyor ama buna karşılık Luffy sevmeyen yok ya da Dofy seven çok az var deyim. Yani kısaca Alpa hoş karşılanırken benim veya başkalarının üzerine rahatça gidilebiliyor. Alpa sen bana alınmazsın.:D

Ben ne diyorum amiral=Dofy hadi yanlış olsun yahu, çok mu ekstrem bir şey bu, üzerine bu kadar gidilecek kadar. Alpa ise Luffy'nin herkese şansı vardır diyor Kaido dahil, hadi buyurun. Şimdi biz amiral deyince ya da Luffy ile olan vsyi sorgulanınca hemen karşı tartışma başlıyor ve iki taraflı tartışıyoruz. Ama Luffy Kaido'ya karşı bile yürür deyince kimse vay efendim olmaz diye diretmiyor veya büyük ölçekli bir tartışma olmuyor. Sanji'nin sürekli göstermediği teknikleri üzerinden gidiliyor falan.

Bunun içini dök gibi oldu biraz ama idare edin. Ben tartışmaktan yanayım bu arada ama tüm suç en son hep bize yükleniyor ya ben oraya kızıyorum işte.
Nasıl diretmiyor ya. Beni de linç edecekler resmen.
 
amiraller yonkoular herneyse seride bir güç dengesi var. Ve o denge ana karakterler geldi diye değişmez.

Serideki güç dengesi sadece sözde var Luffy her zaman kazanır, Zoro her zaman kazanır, Sanji her zaman kazanır... Yani bizimkiler rakip önemsiz sıra sıra kazanırlar...:ehe:

Amiral, yonko falan hikaye. Biz tartışıyoruz ama Oda'nın zerre umurunda değil. Bak işte amiral bana göre neredeyse yonko'dur kimine göre aralarında dağlar kadar fark var. Birçok kez tartıştım ben bunu. Bu da normaldir herkes farklı bir anlam çıkarabilir durumlardan ama Oda'ya sorsan nasıl diye sbs'de "amiral mi dedin evet Saka'nın yakasındaki gül pembe, kırmızı değil, evet yonko'larda oden seven canavarlardır" diyerek dalga geçer. Bir cevap bile vermez.

Ama seviye diye bir şey var. Yani bir amiral bir amiral ve yonko dışında kimseye yenilmedi şu an'a dek. Ama süpernovalar(belki) ve bizimlikiler(kesin) için bu seviyede harcanacaktır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık