Görmesine gerek yok. Croco'nun haddine değil Dof'la dövüşmek.Hayırdır kardeş bir sıkıntın mı var ?
Gördün mü Croco'yu 2y sonrada gülüyorsun.
Üzülme kardeş oku bir Dof kendine gel ama G4 Luffy oku ki daha yarasın, o daha faydalıymış :S
Görmesine gerek yok. Croco'nun haddine değil Dof'la dövüşmek.Hayırdır kardeş bir sıkıntın mı var ?
Gördün mü Croco'yu 2y sonrada gülüyorsun.
Üzülme kardeş oku bir Dof kendine gel ama G4 Luffy oku ki daha yarasın, o daha faydalıymış :S
Hayal görüyorsunuz.Görmesine gerek yok. Croco'nun haddine değil Dof'la dövüşmek.
Dofu sevmediğim açık zaten ama bu yorumumu mantığım noktasında etkileyen bi durum değil. Ne düşünüyorsam onu yazıyorum. Ayrıca evet iki mesajda da aynı şey yazıyor. Oraya boşuna görmememe rağmen yazmazdım yoksa. Neyse.Şimdi söylediğin ile 1 önceki mesajın aynı mı sence? Görmediğimiz Croco ve Lucci daha güçlü diyorsun yahu, ne deyim buna? Croco'nun potansiyeli Luffy'den kat kat fazlaydı herhalde, kendini kaça katladı öyle? Senle Dof tartışma niyetim yok, çünkü ben ne kadar fanıysam sende o kadar haterısın.
Hayalin kralını gören sensin, kusura bakma. Dof'ta haki yok diyenler beni ilgilendirmiyor, gider onlara dersin bunu. Ve evet son derece düz mantık konuşuyorum. Çünkü son derece açık ve net bir konuyu tartışmaya açmaya çalışıyorsun. Neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir konuyu böylesine ısrarlı savunmak da iyiymiş. Oda çizerse kabul ederiz de Oda niye böyle bir aptallık yapsın?Hayal görüyorsunuz.
Marineford'a Dofta haki yok diyenler vardı burada. Ne oldu acaba 2y sonra ?
Çok düz mantık konuşuyorsunuz. Dof 5-10 bölüm sonra ortaya çıksa Dof seviyesinde kaç kişi şaşıracak ?
Burada olamaz demenize bakmıyor mangaka ne çizerse o şimdi Dof'dan üstün çizdi sanki kabul etmeyeceksiniz.
Ortaya çıksın o zaman hepinizi hafızama atıyorum.
Görmediğim halde öyledir diyorsun, sevmediğin belli ama bunları söyleyip mantığını etkilemediğini idda ediyorsun. Croco elbet daha farklı çıkacaktır ama mantığını etkiliyor. Birde senin dediklerin mutlak doğru mu, istediğin gibi anlat. Al @Raiden Luffy fanı adam ama Dofy vssini senden farklı yorumluyor.Dofu sevmediğim açık zaten ama bu yorumumu mantığım noktasında etkileyen bi durum değil. Ne düşünüyorsam onu yazıyorum. Ayrıca evet iki mesajda da aynı şey yazıyor. Oraya boşuna görmememe rağmen yazmazdım yoksa. Neyse.
Ne alaka Lucci güçlenmiş deyince sorun yok. Law güçleniyor sorun yok. MF'de ki Dof 2Y sonrası güçleniyor sıkıntı yok. Çoğu karakteri diyorsunuz çok güçlü gelecek ama Croco'yu biz söyleyince hayal görüyoruz. Aptallık oluyor ne alakaysa artık ?Hayalin kralını gören sensin, kusura bakma. Dof'ta haki yok diyenler beni ilgilendirmiyor, gider onlara dersin bunu. Ve evet son derece düz mantık konuşuyorum. Çünkü son derece açık ve net bir konuyu tartışmaya açmaya çalışıyorsun. Neresinden tutarsan tut elinde kalacak bir konuyu böylesine ısrarlı savunmak da iyiymiş. Oda çizerse kabul ederiz de Oda niye böyle bir aptallık yapsın?
Anlattığım şey açık. Hatta iki kere söyledim üçüncüye lüzum yok. Aynı tadı vermiyor.Görmediğim halde öyledir diyorsun,
Ben böyle bi iddaada bulunmadım. Kendin çalıp kendin oynuyorsun.Birde senin dediklerin mutlak doğru mu, istediğin gibi anlat.
Farklı yorumlayamaz demedim. İlk mesajımda kendi adıma diye başladım.Al @Raiden Luffy fanı adam ama Dofy vssini senden farklı yorumluyor.
Beni tatmin etmedi, sevmem, mantığımı etkilemiyor.Bu karakter seni tatmin etmemiş olabilir ama açıkça haterlığını yapıyorsun ve mantğını etkiliyor kusura bakma.
Lucci güçleniyor da işte tutup da Dof seviyesine çıkarmanın manası yok. Mf'deki Dof güçlenmedi ayrıca. Şimdi neyse o zaman da oydu. Çaylak Luffy'ye yenilen birisiyle şimdiki Luffy ve Law'ı sıra sıra elden geçirmiş birisini denk tutmam ben.Ne alaka Lucci güçlenmiş deyince sorun yok. Law güçleniyor sorun yok. MF'de ki Dof 2Y sonrası güçleniyor sıkıntı yok. Çoğu karakteri diyorsunuz çok güçlü gelecek ama Croco'yu biz söyleyince hayal görüyoruz. Aptallık oluyor ne alakaysa artık ?