Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bu dof size ne yaptı ya,harbi sevilmiyor bu forumda
Malesef öyle kardeşim.Hemen de bahanelere başlamışlar antilerden dolayı falan diye.Halbuki alakası yok.Bu adam ezelden beri sevilmiyordu ilk zamanlardan beri.O yüzden de Mihawk'ın aksine ezik olarak görülüyordu eski croco kapışması düşünülerek biraz da.Niye sevilmiyordu çünkü bazılarına anlamsız bir şekilde itici ve gıcık gelebiliyor görünüşü yüzünden.Kişiliği de sevilmiyor tabii iyi karakter hastalığı olduğu için.Kötü karakter olunca ve bazıları için sinir bozucu gelince ne yapsa olumsuz olarak yazılıyor hanesine


Sevmemekten değil bu. Amiral'e bi atar yapıyor adamı fahri yonkou yapıyorlar. Gereksiz överek taraf oluşturuluyor. Fakat bu taraf olma Doflamingo'ya değil onu abartanlara karşı.
Kimse Doflamingo'ya fahri yonko demedi.Amiral dengi dendi sadece.Oluşumuna da mini yonko dedik hepsi o kadar.Bak mini diyoruz yani çapı yetmiyor.Gereksiz de övmüyoruz bu adamı.Amirale atar yaptı demişsin.Ben ne yaptığını anlatayım.

2 tane amiralle karşılaştı ve mangaka özellikle yaptı bunu.Kuzan karşısında iliklerine kadar donduruldu.Savaşta Kuzan iki isme önemli saldırılarda bulundu.Birisi Wb diğeri Jozu.

Beyazsakalın yanına yaklaşamayacağı için açığından faydalanıp uzaktan dondurdu.Fakat bu Jozuda olduğu kadar etkili bir saldırı değildi.Neden dersen Wb bir buz kütlesi içinde dondu.Wb ikisinden de kurtulurdu orası ayrı ama oradan kurtulması Jozu gibi yakın mesafeden derin dondurucuya sokulmaktan daha kolaydır.Buz kütlesinin içindesin sonuçta.

Şimdi Dof bu ikincisine Jozu'nun saldırısına maruz kaldı.Şu kol kaybedilen.Ve adam bu saldırıdan aynı Wb gibi çıkabilmesini bildi.Saldırının güçlü olduğunu da kalbin donma muhabbetinden anlıyoruz.Yakın mesafede Kuzan Jozu'yu dondurduğu gibi heykel yaptı bu adamı gardını almayınca.

Ve şöyle bir durum var.Doflamingo Kuzan'ın geldiğini görüyor.Ancak ona rağmen umursamıyor kendine güveniyor Smoker'a saldırmaya devam ediyor ve saldırıdan sağ çıkıyor.Yani bunun olacağını ve bundan kurtulabileceğini biliyor.Hani atar yapıyor diyorsunuz ya anlayacağınız desteksiz atmıyor bu adam o atarı.Croco gibi beyazsakal gibi arasında uçurum olan adamlara yapmıyor.Zaten gerçekçi bir adam Doflamingo. O yüzden ağlarını örüp yonkoya meyve satıyor.

O meyve saldırısından o şekilde kurtulacağına emin olan adam Kuzan ile Jozu'dan çok daha sağlam bir dövüş çıkarır.Bu ortada.Kuzan onu çok daha fazla ciddiye almak zorunda.Ki zaten Jozu'yu da ağzındaki kanı silerken ne kadar ciddiye aldığını gösteriyordu.Ben yener yenemez meselesinde değilim.Yenilmesi daha mümkün.Ama bu sıkı bir dövüş çıkarıp amiral dengi olmadığını göstermez.

Ve asıl atar yaptı dediğiniz İssho meselesine gelelim.Bu adam İssho'ya sadece atar yapmıyor.Saldırıyor da.Yani bu ne demek.Dövüşmeye hazır onunla.Fitili ateşliyor ve onu kışkırtıyor.Kuzan karşısında yapmak istemediği karşılaşmayı o an yapmaya hazır yani.Hep diyorsunuz ya Kaido'dan korktu diye.O sahne bir amiralden korkmadığını gösteriyor.Kesin kanıtı bunun.Arc sonu zaten indireceğini söylemişti.Teke tek yakalamışken yanında başka hiçbir denizci yokken orada dövüşmeye hazırdı.İssho karşılık verse başka ne yapabilirdi zaten.Kaçınılmazdı.Onu kışkırttı ve bunu yaparken de ne kadar güçlü olduğunu test etti.Güçler birbirine yakınken rakibi kışkırtmaya açık verdirtmeye çalışır öyle dövüşürsün.Kolayca yenebileceği bir rakip olmadığı için bunu yapmaya çalıştı.Bu da dövüşmek istediğini onu tek başına indirmeye çalıştığını gösterir.İssho ihtiyatlı davranınca gaza gelip açık veren taraf olmamayı seçti.Çünkü iki amiralin dövüşünde bile iki tarafında açık verir bir biçimde dövüşmeleri ve gaza gelmeleri için ortada ciddi bir neden olması gerek.Kuzan vs Akainu böyleydi.Zaten bana göre Kuzan o söylediği dikkatsizliği de bu yüzden yaptı.

Yani İssho vs Dof kapışması olsaydı bir tarafın dikkatsiz davranması vs için son derece önemli olacaktı.
.
 
Son düzenleme:
Aynısı hemen hemen her karaktere karşı yapılıyor ama bir gün Luffy fanlarına karşı yahu sizde abartmayın denildiğini görmedim. Neden Luffy ayrı tutuluyor?

Ah Zorocular, Garpcılar, Wbciler, Mihawkcılar, Dofyciler, amiralciler, Dragoncular, yonkoucular, yonkou sağ kolları... Hepsinin gömeni de öveni de var. Olması gereken de o ama Luffycilere ben daha abartıyorsunuz diyeni görmedim, tarafsız olan kişilerden bahsediyorum.
Ne zaman dimedim hacı?! Ne zaman dimedim?!
 
Sen zaten tarafsın la.:D
Sen görmemişsin. :/
Yahu sende tarafsın, bende zaten tarafım.:d

Yahu hep deniyor ki zamanında işte Mihawkcılar ya da Zoroculardan ne çektik. Şimdide Dofyciler onları aratır falan oldu, tamam da bu Dofyciler falan kendi arasında mı bu kadar tartıştı, her şey karşılıklı tartışıldı ve tartışılıyor, kimin yanlış ya da doğru olduğu çok önemli değil ama iki tarafta abartıyor ve gömüyor. Sonra tüm suç genelde Luffy'nin karşı tarafında olanlara yıkılıyor, onlar bossu abartıyor falan ondan böyle oluyor. Siz böyle yaptığınız için karşınızda bir oluşum oluyor gibi.

Başka iki tarafta bu olmuyor bak. Biri Mihawk yonkou der, sende amiralin yanına bile yaklaşamaz dersin falan başkası gelip sen çok gömdün ama sende çok abarttın der. Luffy de bu olmuyor. Oluyorsa da ben gerçekten görmedim, o kadar zaman aktif Dofy-Luffy tartıştım ama...

Ne zaman dimedim hacı?! Ne zaman dimedim?!
Sen alınma diye o kadarda alıntılamadan yazdım oysa. Sen hariç.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık