Atarlı Croco > Atarlı DofCroco:İn
Dof:Out
Sevmemekten değil bu. Amiral'e bi atar yapıyor adamı fahri yonkou yapıyorlar. Gereksiz överek taraf oluşturuluyor. Fakat bu taraf olma Doflamingo'ya değil onu abartanlara karşı.Bu dof size ne yaptı ya,harbi sevilmiyor bu forumda
Sevmemekten değil bu. Amiral'e bi atar yapıyor adamı fahri yonkou yapıyorlar. Gereksiz överek taraf oluşturuluyor. Fakat bu taraf olma Doflamingo'ya değil onu abartanlara karşı.
Ben diyorum adasAynısı hemen hemen her karaktere karşı yapılıyor ama bir gün Luffy fanlarına karşı yahu sizde abartmayın denildiğini görmedim. Neden Luffy ayrı tutuluyor?
Ah Zorocular, Garpcılar, Wbciler, Mihawkcılar, Dofyciler, amiralciler, Dragoncular, yonkoucular, yonkou sağ kolları... Hepsinin gömeni de öveni de var. Olması gereken de o ama Luffycilere ben daha abartıyorsunuz diyeni görmedim, tarafsız olan kişilerden bahsediyorum.
Sen görmemişsin. :/Aynısı hemen hemen her karaktere karşı yapılıyor ama bir gün Luffy fanlarına karşı yahu sizde abartmayın denildiğini görmedim. Neden Luffy ayrı tutuluyor?
Ah Zorocular, Garpcılar, Wbciler, Mihawkcılar, Dofyciler, amiralciler, Dragoncular, yonkoucular, yonkou sağ kolları... Hepsinin gömeni de öveni de var. Olması gereken de o ama Luffycilere ben daha abartıyorsunuz diyeni görmedim, tarafsız olan kişilerden bahsediyorum.