Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Neyse kursu boşverelim şimdi.

Ben başkent hakkında konuştukları zaman diziyi kapatasım geliyor. Ulan radikal pezevengin tekinin nasıl doğru yola girdiğini öğrensek ne olur öğrenmesek ne olur? Dizinin ana amacına faydası yok. Hayır birde saf iyilik için yapsa ve anlatılsa tamam ama bu nedir ya.

Neyse Cercei salağı Tyrell ordusunu King's Landing'e getirmekle en büyük aptallığı yapacak bu kesinleşti. Batı diyarı iç savaşla kendini harap ettikten sonra Dany için çanta'da keklik olur herhalde buraları ele geçirmek. Tyrell ordusu başkente doğru yol alırsa Martell'ler rahat durmaz. Hele ki başlarında ipsiz sapsız bir piç varken.


Neyse Tyrion her zaman ki gibi insanların güvenini kazanıp, orta yolu bulmayı başardı. Lakin ben yine de Harpiya'nın Oğullarının kan dökülmeden öleceğine inanmıyorum.

Kuzeye gelirsek, Ramsay'ın salak olmadığını biliyoruz zaten bıçağı ne kadar uzaklığa koyacağını kurbanını heveslendirip yok etmesini çok iyi biliyor. Ama sonu yakındır.

Jon ise hala yönlendirilmeye ihtiyaç duyuyor. Robb'la beraber Güneye inememişti babasını kurtarmaya ama bu sefer kızkardeşiyle beraber Güneye inerek Rickon'u ve WinterFell'i kurtaracaktır. Ama ben Vadi'nin kuzeye gelmesini istemiyorum, Little Finger %100 ihanet edecektir bir şekilde.

Hem Sansa'yı Ramsay'a veriyor sonrada Kuzeye yardıma gideceğiz diyorlar, senaryo resmen fail.

Dany'in kendi başının çaresine bakmasını izlemek güzeldi, fragmana göre Drogon gelir kurtarır diyorduk ama kendi kafasını kullanarak işlerden sıyrılması hoşuma gitti. Her ne kadar Targeryan soyu ateşte yanmaz felsefesiyle ilerleseler de bunlar diziye renk katan şeyler. Her zaman dediğim gibi dizi kitaptan koptuğu için bu sezon sonu Dany Westeros'a yelken açabilir ya da Essos'ta kalabilir.

Aegon Targeryan'ı diziye katsalardı muhtemelen Dany Essos'da kalırdı.
 
Westeros'taki en büyük 2. ordu Tyrell ordusuymuş. Peki en büyük ordu hangisiydi? Lannister değildir herhalde öyle olsa bizim ikizler kendi askerleriyle yaparlar ne yapacaklarsa. Hem hikayenin başından beri bir şekilde savaşın içinde Lannisterlar. Jaime falan da Lannister ordusunun yarısını alıp Robb'a yenilmişti. Benim aklıma baştan beri pasif olan Arryn geliyor.

Ayrıca şu Cercei'den ve kısık sesli konuşmalarından sıkılan bir ben miyim :/ Dizinin başından beri her yerden çıkıyor arkadaş sıkıldım artık öl git ya. Onun yerine 10 kat daha şeytan biri gelsin yine razıyım bıktım artık şu kadından.
 
Son düzenleme:
Abi bu nedir dizi yapımcıları kitabı yazan adam falan dalgamı geçiyor bizimle ya :/ Koca khalların düştüğü duruma bak :/ Şaka mı bu çıldıracağım bu ne salak saçma bi sahne bi düşünme şekli :/ Yani tuttu ateşi yıktı adamlar karı gibi kaçmaya başladı bu ne eziklik rezillik :/ Yani bu kadar bölümdür çok mantıksız şey vardı ama buda çıtayı 5 metreye falan çekti bu nedir :/ Komedi dizisine döndü iyicene...
 
Şimdi bu salak çocuğun ordusu yardım diye Boltınlara mı girişecek onu tam çözemedim.

Barbarlarda baya bir ordu var sanıyordum 2bin kişiymiş lan alt tarafı. Boltonlarda da çok ordu yok ama gene iyi sayı.

Jon snow, Rob Startkın rolünü üstlenecek belli ki. Ama o öyle salaklıklar yapmaz sanırım. En azından yanında işi bilen farklı krallıklardan gelme insanlar var. Kızılda hemen Jon'u lordu kabul etti gg wp :D

Bizim kızılla, kadın şovalyenin bakışmaları çok güzeldi lan :D

Khalesi her zamanki gibi. Yanmamasını kullanarak birşeyler başardı gene bir kısmını çarçur ettiği ordusunu katlamayı başardı. Şuanki orduyla Westerosu tek başına yıkar geçer heralde.
 

Roronoa Zoro

Ölüm John'u bayağı etkilemiş, etkilememiş diyenler nasıl o fikre kapılıyor anlamış değilim. Yabanileri duvardan geçirip, düşmanın yuvasına girecek kadar kararlı biri şu anki John'a dönüştü.
 

derviş

Ölüm John'u bayağı etkilemiş, etkilememiş diyenler nasıl o fikre kapılıyor anlamış değilim. Yabanileri duvardan geçirip, düşmanın yuvasına girecek kadar kararlı biri şu anki John'a dönüştü.
Sansa: kuzeyi evimizi geri alalım
Jon: ıhh mıhh
Sansa: lütfeen jon
Jon: lets go
Jon kuzeyi almalı mutlaka gerekirse westors u da ama bildiğin ortada pasif pasif takılıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık