Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Vikings 4x10

Kartal Kanadı bölümünden sonra ilk defa bu kadar heyecanlandığım bir bölüm oldu.

Savaş sahnelerini geçersek, Rollo'nun Paris'te karşılanışı, İmparator Charles tarafından onurlandırılışı vs. buralarda bile heyecan seline kapıldım. Tabi hala Rollo'nun kendi inancından bu kadar çabuk ödün vermesi garip gelse de bir şekilde kabul ettik, kabul etmek durumunda kaldık.

İmparator da en başta gösterildiği halinden uzaktan yakından alakası yok, bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar büyük çaplı bir değişim geçirebildi anlaması cidden güç. Ecbect mi Charles mi kararsız kaldım şu son Paris bölümlerinden sonra, ikisi de yamuk yapmaya ya da arkanı dönmeye gelmeyen tipler.

Ve bölümün en can alıcı kısımları, Bjorn'un diğer kardeşleriyle birlikte geçirdiği sahneler ve Ivar. Tarihteki Bjron ve Ivar ikilisi gibi burada da bayağı bir ön plana çıkacaklardır. En azından Ivar'ın ağabeylerinde pek bir iş yok, gördüğümüz kadarıyla.

Son sahneleri ise anlatmaya gerek yok, buyurun tekrar tekrar izleyin. :sapkali:

Çok hızlı zaman atlaması yaşattılar bu durumdan pek hoşnut olmadım ancak... Bjorn ve Ivar zaten daha ünlü olacaklar ve onların üzerinden devam edecek dizi. Ragnar' reisin sonunu bu sezon göreceğiz gibi :(

 
Morra'nın gerçek zekasını göreceğimiz bölümler geliyor. 2. sezon olur bu muhtemelen. İlk başta iyi birisi diye düşünüyordum. Brain ile düşman olursa harcarlar gibi geliyor.
Çoğu kişinin diziyi takip etmesindeki neden Bradley Cooper zaten :D O diziden giderse reyting kaybederler, hem adam arada bi görünüp çıkıyor kalsın öyle.
 

Rollonun son bölümde üzgün halinden belliydi pişman olduğu ama ben ölmesini bekliyordum. :(
 

Outlaw

Shameless 3 haftadır çıkmıyor. Sezon finali yaptı da benim mi haberim yok?
 
Çok hızlı zaman atlaması yaşattılar bu durumdan pek hoşnut olmadım ancak... Bjorn ve Ivar zaten daha ünlü olacaklar ve onların üzerinden devam edecek dizi. Ragnar' reisin sonunu bu sezon göreceğiz gibi :(

Tam kronolojiyi bilmesem de şu zamana kadar gösterilenler farazi bölümlerdi. Bir tek Paris kuşatması gerçek idi ki onu da bilinenin dışında farklı bir senaryo ile işlediler. Vikingler, Paris'in iç karışıklığından faydalanıyor, yıllarca haraca bağlıyor vs. bu arada bu olaylar sırasında Kral Horik hala sağ. :(

Bizim izlediğimizin tarihle pek alakasını bırakmamış senaristler.

Aynen bu sezon finalinde bu sahneyi görmeyi bekliyorum. Büyük ihtimalle İngiltere yerleşkesinin intikamını almak isteyecekler, ölümüne neden olacak olay da bu olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık