Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kör topal

Ope openin uyanışı nasıl olucak sizce? Yada verilen ölümsüzlüğü geri almak mümkün müdür? Mümkünse ve bazı teoriler doğruysa Kaidou bu şekilde mi yenilicek? Aklımda deli sorular :D.
 

karolla

Çok ciddi bir biçimde dövüşen bir luffy amirali öyle yada böyle yener.Sadece akainu karşısında kazanamama ihtimali var.Sen birde kalkmış şansı yok diyorsun gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :D
Luffyi tam olarak hangi seviyede sanıyorsun sen ?
Seri bitecek 4 yonko arcına girdik hala amiral goygoyu.
Luffy önce dofu bileğinin hakkıyla alsın. Sonra amirali düşünürüz. Amirali karşısına alamayan bir dof var. Amirali görünce soğuk terler döken law var. Ama luffy ıkınırsa amiral alacak? Luffy G4 ile %50ye inmiş dofu indiremeden kendisi bitiyor. G4 süresini uzatmadan sittin sene amirali tek başına alamaz.
 
Yine hesaplar gelmiş. %50'sinde değil yanlış yaptın o hesabı. Ta red hawk ile %50'sine düşmüştü. Enjeksiyon ile ise %10'da idi. Ama ne hikmetse sonrasında yediği çok daha ağır darbeler %10'dan düşüremedi adamı. Law'ın tekniğini iyileştirmiştir gözümde Dof. Sadece yediği kötekle kalmıştır. Yoksa organsız bir WB bile bu sebepten dolayı yere çöküp bu belirtiliyorsa, Dof'un bunun mini minnacık bir belirtisini göstermemesi saçmalık olur.

Wiper-Enel ne ise Law-Dof'ta o idi. Enel'e böyle hesaplar biçilmemişti ama.:D
 
Ope openin uyanışı nasıl olucak sizce? Yada verilen ölümsüzlüğü geri almak mümkün müdür? Mümkünse ve bazı teoriler doğruysa Kaidou bu şekilde mi yenilicek? Aklımda deli sorular :D.
Kaido'nun ölümsüzlüğü meselesi benim de kafamı kurcalıyor açıkçası. Eğer bu adam harbiden bahsedildiği gibi ise Kaido ile olacak dövüşte Law'a kesinlikle ihtiyaç var. Law bu adamın bedenine ölümsüzlüğünü iptal eden bi saldırı yapmalı. Ancak bunun götürüsü fazla olacaktır. Gamma Knife bile ömrünü kısaltıyosa böyle bi saldırı ne yapar bilemiyorum. Ölecek diye de korkuyorum aslında.

Law birine nihai ameliyatı yaparsa, ameliyatı geri alacak enerjisi kalmadan ölür diye de tahmin ediyorum.
 

kör topal

Forumda ne güzel herkes bir takım oluşturup Kaidou'yu dövdürüyor :D. Hiç görmediğimiz bir karakter ne güzel dayak yiyor be. Tabi forumda.
 

kör topal

Hakisi sağlam olan yani uykusunda bile Ace'ye tek atabilen WB vs 11 supernova kim kazanır sizce? Ki Kaidou en güçlü varlık üstüne zoan ordusu var. WB mutlak yenilgi alır yerlerde sürünürse Kaidou 11 supernovaya kaybeder. Kaidou'yu bilmediğiniz için 3-4 kişiye bile aldıranlar var hadi WB'yi de aldırın o 3-4 kişiye hadi.


Beyler bu nedir? Bilginiz var mı? Bu arada Sanji, Akainu'yu çok pis dövüyor burda.:D
Hayaller: Sanji'nin Akainu'ya tek atması
Gerçekler: Sanji gelinliğin içinde :D.
 
@Fleet Admiral Sakazuki
Kaç kişi alsın Kaido'yu? Kaç kişi alsın istersin?

En tehlikeli nesilin en tehlikeli 3 ismi.
Luffy-Law-Kid

Kaido'nun canına okuyacak. Shanks'ı da alırlar. BM'yi de. Teach'i de.

Az kaldı. Kaido'nun bu üçlüden dayak yemesine cidden 1-2 arc kaldı. Bekleyin. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık