Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shogun korumalarından biri olan Kinemonun gücü düşünülünce Wanodan ciddi şekilde umut kestim. Ordan öyle ahım şahım bir adam çıkmayacak gibi :( Mihawk Wanoyu aşmıştır bence.
 
Amiralin amacını eksik anlayıp, öncelik sırasını belirleyemeyip burada düşünmeden boş boş yazan sensin ne yazık ki.Buyur,

http://www.turkcraft.com/One_Piece/705/8
Issho'nun amacı schibukailik sistemini feshetmek kabul, bunun için olaylara müdahale etmeyişide kabul fakat bu adamın birinci önceliği ve amacı insanları korumak zaten korsanların schibukailiği kullanıp insanlara eziyet ettiğini gördüğü için adam sistemi komple feshetmek istiyor.

Ayrıca fujitora orada istesede tüm gücünü verdiği halde kuş kafesini durduramazdı, koca meteor durduramanış haki mi durduracak.Adamın yaptığı tüm gücünü kullanıp Luffy'ye zaman kazandırmak bunu anlamak zor olmasa gerek.
Fujitora'nın önüne kapaklanan Zoro'yu göremiyorsun galiba. Adam o kafesi durdurmak istese, önce bi ıkınır sıkınır, gücünü ortaya koyar, adam kafesi ittirmiyor bile, bunu anlayamıyorsun anlaşılan. Bari gözün yere kapaklanan Zoro'yu görsün, önceki sayfalarda manga sayfasını koydum, aç tekrar incele oraları.

Meteor ile kılıcı ile bloke edip ittirmeyide bir tuttun ya hakketen zekan ile beni şaşırtıyorsun. Meteor dediğin şeyin kesilebildiğini daha önce Doflamingo telleri ile keserek, Law'da kılıcı ile keserek bize göstermişti.

Haliyle Meteor oraya düşünce de kafesten ötürü kesiliyor, Fuji'nin yolladığı Meteor kafesin içerisine düşüp o çok umursadığı sivillere de zarar veriyor. Beni bunu açıklamak ile uğraştırdın ya tebrik ediyorum seni.

Ayrıca kafesin kısa sürelide olsa durdurulabildiğini gördük. Hepsi bir ara ıkınıp, kasarken kafes biranlığına duruyor, sonra tekrar harekete başlıyor. Durdurulmayacak bir şey değil, Fujitora Luffy'nin kazanmasını bekliyor. Bunu anlamayacak bir şey yok, adam kaç bölüm önceden Hasırşapkaya kumar oynadım diye bas bas bağırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık