Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Ulan şu koca seride 2 tane karakteri sevdim kanım ısındı ikiside öldü. Mangaka gibi senin ben. Reis kalmadı seride. Şu serefsizi yese bari Toriko'da intikamı alsa.
 
Sana God'ı yedirmeyeceğiz Acacia.
Acacia niye böyle bit yavrusu karakterli bir insan olmuş ? Toriko serisindeki tek eli yüzü düzgün kadın partnerin olmuş,yediğin önünde yemediğin de önünde, 3 tane aslan parçası evlat.. Nitrolardan çekinilecek birşeyde görmedim. Her gelen postasını koyuyor milyon kaç senelik besin zincirinin tepesinde olması gereken nitrolara. Niye yaptın eyşan ? Acacia muhtemelen Midora'yı da harcayacaksın(harcaması taraftarıyım içhi reyizin katlinden kısmen sorumlu 500 yaşındaki ergen). Allah senin komatsunu versin Acacia.
 
reyiz dediğin jirou ise kendi tekniği değil teknikleri ona öğreten acacia
salak gibi ağzını kullanmasını engellemezse tekniği ona öğreten adam da tekniği bozup façasını böyle aşağı alır :artiz:
Ağzını kullanmasını engellese nasıl konuşturacak Acaciayı ? Jirou ondan gerçeği söylemesini istedi. Ortak geçmişlerine binaen duygusal davranması oldukça normal. Ha Acacia beklenmedik şekilde sinsi çıktı orası ayrı.
 
Sırf meraktan baktım bölüme. Yarın Luffy iki bölümde Kaido'yu yense, yenerken de "Hayatında ölmediğin o tüm anlardaki hasarı aynı anda alsan ne olurdu?" dese olay çıkar burada. Güya serinin en güçlü beş adamından birinden bahsediyoruz, adam tam gücünde yumruk bile atamadan yok edildi bildiğin. Toriko hep bu yüzden kaybeden bir seri olacak gözümde. Aynısını daha önce de yapmıştı çevirdiğim dönemlerde, hala bu huyundan vazgeçmemiş. Hep böyle şişirir sonra da patlatır. Arada korkunç bir güç farkı olmasına rağmen Toriko bile şu at kralla daha uzun süre dövüşmüştü. Bu kadar da olmaz arkadaş.
 
Son düzenleme:
Bence bu adam Akacia olamaz. Neo kontrol ediyor bariz.
Ek olarak Jirou öldü diyemeyiz malum öbür dünya var [ adını unuttum şimdi ] :D
Neo yemediği için şanslıyız ama adam bir yumruk ataydı ya :/

Neyse Midora'da gidici gibi ama midora öyle dövüşmeden ölmez :D
Ek olarak bu blue nitro ne sanıyor akacia Konserveyi görünce içine mi girecek Poke topumu lan bu :ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık