Teker teker gidelim;
1- Jirou vs Acacai'da saldırısı fırsatı vermeden tek atma yok. Jirou Yaşam Taşı ile Acacia'nın saldırısını atlatıyor, sonra Acacia'ya Milyon Vuruşu yapıyor ve onu mühürlüyor. Sadece ağzını açık bırakıyor, konuşabilsin diye, Acacia da bu açıktan mührü kırıyor. Sonrasında Jirou dünyayı durduran Muhteşem Vuruşunu yapıyor, Acacia da bu saldırıyı emip yansıtıyor ve Jirou ölüyor. Acacia, Damage Knocking Release ile Jirou'ya yüzlerce yıllık yaşantısında yediği bütün darbeleri iade ediyor. Bu öyle bir yansıtma ki dünyayı sayısız defa yok etmeye yetecek bir kuvvet demek.
OP evreninden örnek vermek nafile, bunun benzerini geç buna yakın bir örnek dahi verilemez. Zira OP'te güç seviyesi çok zayıf iken dayanıklılık çok yüksek. Dağ parçalayan saldırılar rakibe çizik atamıyor. Toriko evreninde ise böyle değil. Rakiplerin vücudu çelikten değil etten kemikten, böyle olunca gerçeğe yakın olarak parçalanıyorlar. Saldırılar ise Gurme Hücresi Enerjisi ve bilimum teknikle yapıldığı için çok kuvvetli oluyor. Tekrar edecek olursam, Roger OP evreninde Kaido'ya tek atamaz, ama Acacia/Neo Jirou'ya, Jirou Mavi Nitrolara vs tek atıp geçebiliyorlar.
2- 4 KK şu ana kadar sayısız defa ölümden döndü. Sadece Toriko bile en az 3 kere ölmüştür, ölecek gibi oldu demiyorum bak, ölmüştür, ancak hücresel anlamda çeşitli metodlarla geri gelmiştir.
-GTRobo Starjun karşısında boynu kırıldı, Coco Toriko'ya öldü diye kehanette bulundu Otofaji ile geri geldi,
-Gerçek Starjun karşısında delik deşik oldu Karanlık Mutfak Sanatı ile geri geldi
-Heracles karşısında vucudunun yarısı yoktu İyileştiren Su ile geri geldi.
Hepsi hücresel anlamda canlandırma nedeniyle oldu. Yok bunlar sayılmaz illa hücresel düzeyde de ölmeliler dersen yine problem yok. Toriko evreninde ölsen bile Ruhlar Dünyasına gidiyorsun. Şu an Don Slime ile İçiryu gerçek dünyada ölmelerine rağmen Ruhlar Dünyasındalar ve en son göründüklerinde Don Slime yaka paça İçiryu'yu klonun yanına götürüyordu, ilerde İçiryu dirilecektir muhakkak. Son bölümle Jirou da oraya gitti zira.
3- Don Slime'in bir zamanlar Galaksiye hükmettiği doğru, kendi vücudundayken hükmediyor. Neo ile kapışırken bunları hatırlıyor ben doğal afetim diyor vs bu balon olduğunu göstermez. Zira doğru söylüyor adam. Asarudy'nin vücudunun zayıf olması da şöyle, Don Slime eskiden birkaç yumrukta gezegen patlatırdım, şimdiki halime bir bakın diyor. Zira Neo ile Asarudy'nin hücreleriyle yani İçiryuya göre çook zayıf bir konağın içindeyken savaştı, haliyle istediği vuruşları yapamadı. Burda balonluk nerde ?
4- Jirou konuşmayacak olsa, evet hemen biterdi mevzu ama kazanan Jirou olurdu, Acacia'nın mührü kırış şekli ortada zira.