Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 823 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerim1717

Neyse sakin olun arkadaşlar :) Üssümüzün yıkılması ideolojimize gölge düşürem

Öldürmeden alabiliyorsa Oda'ya söverim. Madem alabiliyordu Ace'inkini Denizcilere teslim etmeden alaydı. Niye sonradan mera meranın peşine düşüyor ki ?
öldürmeden alamaz bence boku çıkar :D
 
Devrimcilerin gücü, hatta yeri bilinmiyordu şuan ise muhtemelen gazetede yazıyor. Neler olacak kim bilir. Benim Dragon'ların ters köşe olduğuna inanasım gelmiyor. :( Ortada bir çatışma olduysa Teach tarafında da hasar vardır elbet. Karakterlerin ne durumda olduğunu bu bölüm görebilecek miyiz bakalım.
Son sayfada öğreniyolar sanırım gazeteden. O yüzden sonraki bölüme açıklar pek ihtimal vermesem de.
 
Son düşman Teach değil. Bi şey olmaz. :(
son düşman Garasakal. :(

hacı valla bende shanks ölcek diye düşünüyorum ama dragon ölmez neden dersen harbiden dragon op de kilit nokta bu benim şahsi görüşürüm.
Dragon ölür onun mirasını Sabo üstlenir, hem serinin temasına da uygun. Kilit olmasına gerek yok yani, onun yapacaklarını Sabo da yapar. :(

Neyse sakin olun arkadaşlar :) Üssümüzün yıkılması ideolojimize gölge düşürem

Öldürmeden alabiliyorsa Oda'ya söverim. Madem alabiliyordu Ace'inkini Denizcilere teslim etmeden alaydı. Niye sonradan mera meranın peşine düşüyor ki ?
Ace'inkini almaya vakit yoktu ve meyve almanın nasıl sonuçlar vereceğini veya işe yarayıp yaramadığını bilmiyorlardı o zaman. Tek riskli şanslarını da Gura Gura gibi çok güçlü bir meyve için kullandılar doğal olarak. Sonrasında zaten Shanks falan geldi fırsat bulamadılar.
Hem o meyveyi Karasakal almaz, onun arzularına göre çok güçsüz kalıyor o meyve. Şimdi Devrimcileri indirdiklerine göre belki Sabo'yu da öldürüp o meyveyi çok isteyen Burgess'a vermişlerdir. Yeri ihbar ederek büyük iş başardı sonuçta o yaralı haliyle. Kaptanı ödüllendirmiştir onu.
Bak her şey yerli yerine oturuyor. Gitti Dragon. :(
 
Bb'nin sırf burgess'ten dolayı devrim ordusuna saldırma ihtimali yok. Devrim ordusunun da durup dururken bir korsana hatta yonkou tayfasından birine saldırma ihtimali yok. Bu iş bana kalırsa planlı. Aokiji nin varlığı sebep oldu buna. Belki devrim ordusu, artık ifşa olması gerektiğini düşünmüştür. Şu an BB hükümet ile anlaşmalı mı bilinmez ama en azından Akainu'dan çekiniyor. Gorosei, BB ile Aokiji'nin iş birliği içinde olduğunu biliyor ve bundan çekince duyuyor. Zaten bunun da nasıl bulunduğu ve yayıldığı muamma. Şimdi devrim ordusu gibi bir tehditi BB aracılığıyla yok etmek mantıklı bir hareket olur hükümet açısından ama o zaman Aokiji'nin varlığından nasıl rahatsız olsun. Bir dengesizlik söz konusu ve bence hükümet saf dışı bu konuda. Düğümü Aokiji çözecek. Fakat devrim ordusu açısından bence iyi olacak bu. Gizlilik halinde gitmek iyiydi ama zaten yakında kıyamet kopacak reis de yakında çıkar piyasaya umarım artık.
 
Karasakal'ın bir yeri yakıp yıkması için yakın temasa geçmesine gerek yok ki. 3-5 deprem yapar adayı alt üst eder, hatta daha fazlasını da yapar.

Bakalım, karargah yerlebir edilmiş olabilir ama sonucu ve savaşın ayrıntılarını bilmiyoruz. Ben Dragon'un yakın savaşta karasakal'a ezilmeyeceğini düşünüyorum.

Burada önemli olan, asıl zaaf burgesin o gemiye farkedilmeden binip, farkedilmeden çıkarak bi yerlere gizlenebilmesi. Evet, asıl problem bu. Devrimcilerin ana üssünde gözlem hakisi ile burgess i hissedebilecek biri yok. Aynı şey gemi için de geçerli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık