Bitin artık be kardeşim. Seriyi takibi bırakın, basın gidin şuradan.Daha boş bölüm cıkaramaz dedikçe çıkarıyor.
Ben de biri benden önce atar diyordum, zibidilik yapmışım resmen.@ch3rl0b11n ula yarıya kadar çevirmiştim. Attın hemen. Neyse.
Bitin artık be kardeşim. Seriyi takibi bırakın, basın gidin şuradan.Daha boş bölüm cıkaramaz dedikçe çıkarıyor.
Ben de biri benden önce atar diyordum, zibidilik yapmışım resmen.@ch3rl0b11n ula yarıya kadar çevirmiştim. Attın hemen. Neyse.
Neyse, eline sağlık.Ben de biri benden önce atar diyordum, zibidilik yapmışım resmen.
Ya da Krasakal geldi ve adada kimseyi bulamadı, Dragon deşifre olduklarını öğrenir öğrenmez pılıyı pırtıyı toplayıp tüymüştür. Bunu gören Karasakal da öfkelenip adayı yıkmıştır.Herkes Yanlış algıya kapılmış. bence burgess i buldular ve bulundukları yeri deşifre ettiğini anladıkları zaman her örgüt gibi bütün bilgi ve belgeleri yakıp adayıda tahrip edip yer değiştirdiler. yani adayı devrimciler dağıtıp kaçtı çünkü şu an için gizliliğe çok önem veriyorlar
Eyv.Neyse, eline sağlık.
Adanın Baltigo olduğu ve Devrimcilerin Karargahi olduğu nasıl gazetenin eline geçti o zaman. Yıllardır bulunmayan bir yer sonuç olarak.Herkes Yanlış algıya kapılmış. bence burgess i buldular ve bulundukları yeri deşifre ettiğini anladıkları zaman her örgüt gibi bütün bilgi ve belgeleri yakıp adayıda tahrip edip yer değiştirdiler. yani adayı devrimciler dağıtıp kaçtı çünkü şu an için gizliliğe çok önem veriyorlar
Naber?Stelly kraliçeyle evlenmiş olmasın .-.
Olabilir.Stelly kraliçeyle evlenmiş olmasın .-.
tüm aile fertlerini yavaş yavaş yok etmiştir belki bıçkın Agustus.Naber?
Kraliçe genç duruyor. Ayrıca Kral öldükten sonra, ilk erkek çocuk kral olur. Kraliçe'nin evlendiği yeni adam değil. Erkek çocuk yoksa, erkek kardeş. Hiç biri yoksa olabilir.