Bence Oda artık Dragon'un gücünü tanıtmak istemiş ve böyle sansasyonel bir giriş yapmak istemiş. Dragon'un meyvesini ve hakisini görebiliriz. Olayı böyle değerlendirmek lazım.
BB'yi küçümsemiyorum ama Dragon'u küçümsemeyi de onaylamıyorum. Çünkü hiçbir şeyini görmedik adamın. BB Dragon'un alır tarzında yorumlar saçma.BB'nin gücünü küçümsüyosun. Ya da Dragon'u fazla büyütüyorsun. Tarihte bi ilk adam bu sıradan bi veri değil.
Birisi çift meyveli diğeri tek.BB'yi küçümsemiyorum ama Dragon'u küçümsemeyi de onaylamıyorum. Çünkü hiçbir şeyini görmedik adamın. BB Dragon'un alır tarzında yorumlar saçma.
Dragon'un tam olarak hangi gücünü gördünüz? Ve okuduğumuz seri çok büyük oranda Haki'ye bağımlı. Hakisi güçlü olan daha büyük bir yer kazanıyor.Birisi çift meyveli diğeri tek.
Birisi ilerlediği yolda tamamen güce muhtaç diğeri devrimci.
Birisinin bir meyvesi meyve güçlerini kapatıyor diğer meyvesi vurdumu inletiyor.
Bu veriler yeterli bunu demek için.
Adası yıkılmış ?Dragon'un tam olarak hangi gücünü gördünüz? Ve okuduğumuz seri çok büyük oranda Haki'ye bağımlı. Hakisi güçlü olan daha büyük bir yer kazanıyor.