Büyük ihtimalle Stelly ve eşi o resimdekiler.Gelinliklı kızın oldugu resımde arkası dönuk olan sanji reyis sanırım maziye dalmış
Sabo'nun kardeşi o.Gelinliklı kızın oldugu resımde arkası dönuk olan sanji reyis sanırım maziye dalmış
Haklısın. Ki bana kalırsa BB gibi bi adamın tek eksiği Marco'nun meyve, bana kalırsa onu almıştır.Kim bilir belki de üç.
Abartma.Haklısın. Ki bana kalırsa BB gibi bi adamın tek eksiği Marco'nun meyve, bana kalırsa onu almıştır.
İnsanlar niye şaşırıyo anlamadım. BB bu serinin Lordu. 2 ve ya daha fazla meyveye sahip. Çok güçlü bi tayfası ve zeki bi karakter. Hiç şaşırmadım açıkçası o üssün yıkılmasına. Dragon'u yenmiş deseler ona da şaşırmam.
Öldürmeden meyveyi alamıyor diye biliyorum. Yanlış mıyım ?Haklısın. Ki bana kalırsa BB gibi bi adamın tek eksiği Marco'nun meyve, bana kalırsa onu almıştır.
İnsanlar niye şaşırıyo anlamadım. BB bu serinin Lordu. 2 ve ya daha fazla meyveye sahip. Çok güçlü bi tayfası ve zeki bi karakter. Hiç şaşırmadım açıkçası o üssün yıkılmasına. Dragon'u yenmiş deseler ona da şaşırmam.