Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb ile Shanksın çarpışması sonucu göğün yarılması tamamen haki ile alakalı birşey. Gemi Gökyüzünde yüzseydi gemilerin alabora olmama durumunu göz önünde bulundurabilirdim fakat gökyüzündeki yarılmanın denize etki etmediği gerçek. Bir Gemi düşün içinde Shanks yada herhangi bir yonkou var ve amacı kaçmak değil Zunishayı indirmek. Sence Zunishanın şu saldırılarından kurtulabilir mi ?

1. Zunisha denizdeki suyu hortumuna depolayıp rakip gemiye yada filolara doğru püskürtüyor. Bu hortum öyle bi hortum ki Zunisha hergün bu hortum ile denizdeki suyu çekip üstündeki adaya püskürtüyor ve bu püskürtmeler sonucunda [ Balık ] yiyecek elde ediyor minkler.

2. Zunisha Dev Bacağını kaldırıp denize vuruyor ve etrafındaki gemiler sence o patileri denize vurma sonucu oluşabilecek dalgalardan yada su felaketlerinden etkilenmeyip dümdüz durabililir mi ? Bu öyle bir bacak ki Zunisha Denizde üstünde bir ada ile seyahet ediyor. Boyunu söylememe gerek yok herhalde.

3. Zunisha direk Dev Bacağı ile rakip filo ya da gemilerin üstün basıyor.

4. Zunisha hortumu ile rakip filonun yada gemilerin yakınındaki suyu savuruyor. Taş sektirme gibi düşün.

5. Zunisha en kötü ihtimalde bu düşüneceğin karakterler tarafından yenilip ölüyor sonucundada devriliyor. Denizde seyahat edebilecek cüssesi One Piece gördüğümüz en büyük varlık ölüyor ve Denize düşüyor sence bu devrilmenin düşmenin sonucunda etrafındaki Deniz Suyu öyle hiç bir şey olmamış gibi hacmi değişmeyecek mi ? Değişecek ve etrafındaki herşeyi ya havaya kaldıracak yada yakınında [ dibinde ] ki ona saldırmak için dibine girmek şart kendi cüssesinin altında bırakıp denizin dibini boylatacak.

Tüm bu maddelerin hepsinden Zunishadan kaçmak değilde onu indirmek için dövüşen birisi sence kurtulabilir mi ?
Öncelikle hakinin bir fiziksel etkisi oluyor. O haki diyip ne demek istiyorsun? İster haki olsun ister başka bir şey. Bu iki kişinin çarpışmasının fiziksel bir cereyanı değil mi?

1) Yahu bir Amiral'in biz koskoca buz kütlesini saniyeler içinde erittiğini gördük.Tabi bunda meyve yeteneğinin önemli bir rolü var. Ama zaten bu gibi durumlarda aciz kalmadıkları için öyle bir seviyedeler. Bu gibi şeyler ile saf dışı kalacağını düşünüyor musun bir Yonkou'nun? Diğer taraftan mesela Kral Elizabello Pica'dan kalan yıkıntıları yumruğu ile püskürtüyor. Bu bahsettiğin durumun bu gibi durumlardan farkı yok.

2)Sen gemiye takmışsın kafayı. Ben Gemiye ne olacağı konusunda değilim. Sen denizde Zunisha'ya rakip olamaz diyorsun bir Yonkou? Ben de bunu tartışıyorum.

Dediklerinin hepsi bir seçenek ama bunlar Yonkou dediğimiz karakterleri saf dışı etmek için yeter nitelikte ki saldırılar değil. Sen bunları böyle sıraladın. Ama Shanks'in biz daha gemi yanaşmadan MF'de olduğunu görüyoruz. Bu çapta ki bir adamın Zunisha farketmeden ona bir darbe atması da olası bir şey. Diğer bir Yonkou olan WB'nin gücünün etkisi dünyanın diğer bir ucundan hissediliyor. Yahu MF'de biz neler gördük. Bu bahsettiğin şeyler basit kalıyor.
 
Valla Rayiegh fili nasıl durdurduysa Yonkou da Zunisha'yı durdurabilir ama durduramayadabilir. Önce bir Zunisha'nın gücünü kuvvetini iradesini vesairesini görmemiz lazım.
Kaido'nun tanıtıldığı sayfayı hatırla. "Denizde, karada ve havada yaşayan en güçlü yaratık" Yeterli bir açıklama bence. :/
 
Bu görüntü bir kaç kez çıktı ama ne? Bu Kaidonun da Zunisha gibi bi silahı mı var acaba.
Bu galiba bi oyunda geçiyor Oni İsland yazmıslar.Orası bi mağaranın girişi olabilir :D Kaido Mitolojik Zoan Oni çıkabilir





 
Son düzenleme:
O skypyedaki gökyüzü insanı gölgesi bahsettiğin. Bunda mangaka hatta açıklama yaptı sis olduğu için şanslılar falan diye.
 
Kizaru bu fili delik deşik eder. Gidip de filin atağını karşılarsan herhalde herkes yaralanır. Bu Jack'de hiç kafa yok anlaşılan. Dof bir kuş kafesi yapsa Zunisha elma gibi dilim dilim kesilirdi.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık