Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan Zunisha nasıl yaptı henüz bilmiyoruz fakat Jackın ağzını yüzünü dağıttı ve bu nedenden ötürü bazı arkadaşların gözünde Jack balon çöp karakter olduğu için Jackın yerinde kim olursa olsun durumun değişmeyeceğini dolaylı yoldan anlatayım dedim fakat değişmeyeceği acı bi gerçek. Şu Toei Ost'leri her Shanks sahnesine koymasada bende böyle uğraşmasam sonra izleyip izleyip Shanksı kami gibi görüyolar :D
Bi daha baktımda fotolara saldırıdan sonra hiç gemi çizilmemiş bir sayfadada kopek balığı gösteriliyor. Yani batmış olabilir gemi
 
Noldu Jack efendi, çok rahat konuşuyordun. Şu an yeni dünyadaki Smoker'dan bi farkı yok adamın, gelen geçen vuruyor. Gaz silahı olmasa minkler de vuracakti.
 
Valla Rayiegh fili nasıl durdurduysa Yonkou da Zunisha'yı durdurabilir ama durduramayadabilir. Önce bir Zunisha'nın gücünü kuvvetini iradesini vesairesini görmemiz lazım.
 
Dediklerin mantıklı fakat ben tayfanın tekrardan BalıkAdam adasına gideceğini sanmıyorum yani kısa süre içerisinde gideceklerini düşünmüyorum. Eğer orada bir dövüş olursa ne balık kalır ortada nede adam :D
Savaş alanı illa BAA olacak diye düşünme. Kaido orayı basar ve Shirahoshi'yi alıp Wano'ya döner. Sonra bizimkiler de oraya gider.

Kaido, Mom'i yener ama ağır hasarlidir. Luffy de Kid'i yener ama o da hasarlidir. Sonra Luffy vs Kaido olur. Diğer novalardan yardım gelebilir tabii. En son bizim taraf kazanır. Wano ve Shirahoshi özgürlüğüne kavusur. Iki yonko dusmus olur, bir sürü nova aradan çıkmış olur vs. Teach de Shanks'i aradan çıkarırsa Luffy ve Teach baş başa kalir.
 
Burda sorun Shanks değil. Diğer bir Yonkou ünvanına sahip kişileri de koyabilirsin. WB ile Shanks'in çarpışmasıyla bak gök ikiye yarılıyor. Ama gemilerde herhangi bir alabora olma durumu yok? Zunisha'nın Jack'in ağzının burnunu kırması bunu bir Yonkou'ya da yapabileceğini kanıtlamaz.
Wb ile Shanksın çarpışması sonucu göğün yarılması tamamen haki ile alakalı birşey. Gemi Gökyüzünde yüzseydi gemilerin alabora olmama durumunu göz önünde bulundurabilirdim fakat gökyüzündeki yarılmanın denize etki etmediği gerçek. Bir Gemi düşün içinde Shanks yada herhangi bir yonkou var ve amacı kaçmak değil Zunishayı indirmek. Sence Zunishanın şu saldırılarından kurtulabilir mi ?

1. Zunisha denizdeki suyu hortumuna depolayıp rakip gemiye yada filolara doğru püskürtüyor. Bu hortum öyle bi hortum ki Zunisha hergün bu hortum ile denizdeki suyu çekip üstündeki adaya püskürtüyor ve bu püskürtmeler sonucunda [ Balık ] yiyecek elde ediyor minkler.

2. Zunisha Dev Bacağını kaldırıp denize vuruyor ve etrafındaki gemiler sence o patileri denize vurma sonucu oluşabilecek dalgalardan yada su felaketlerinden etkilenmeyip dümdüz durabililir mi ? Bu öyle bir bacak ki Zunisha Denizde üstünde bir ada ile seyahet ediyor. Boyunu söylememe gerek yok herhalde.

3. Zunisha direk Dev Bacağı ile rakip filo ya da gemilerin üstün basıyor.

4. Zunisha hortumu ile rakip filonun yada gemilerin yakınındaki suyu savuruyor. Taş sektirme gibi düşün.

5. Zunisha en kötü ihtimalde bu düşüneceğin karakterler tarafından yenilip ölüyor sonucundada devriliyor. Denizde seyahat edebilecek cüssesi One Piece gördüğümüz en büyük varlık ölüyor ve Denize düşüyor sence bu devrilmenin düşmenin sonucunda etrafındaki Deniz Suyu öyle hiç bir şey olmamış gibi hacmi değişmeyecek mi ? Değişecek ve etrafındaki herşeyi ya havaya kaldıracak yada yakınında [ dibinde ] ki ona saldırmak için dibine girmek şart kendi cüssesinin altında bırakıp denizin dibini boylatacak.

Tüm bu maddelerin hepsinden Zunishadan kaçmak değilde onu indirmek için dövüşen birisi sence kurtulabilir mi ?
 
Boyutlar tartışılırken aklıma geldi sorayım San juan wolf zunisha'ya yakınmıdır boyut olarak ayrıca en büyük boyutun ne olduğunu bilmediğimiz Florian Triangle'daki varlık olduğunu düşünüyorum ki Oars'ın oyun oynadığı Thriller Bark yanında avuç kadar duruyordu.
 
Boyutlar tartışılırken aklıma geldi sorayım San juan wolf zunisha'ya yakınmıdır boyut olarak ayrıca en büyük boyutun ne olduğunu bilmediğimiz Florian Triangle'daki varlık olduğunu düşünüyorum ki Oars'ın oyun oynadığı Thriller Bark yanında avuç kadar duruyordu.
Sanjuan Wolf Zunishanın Bacağının yarısı bile yoktur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık